ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2019 | 13:26

Επίπεδο δαπεδο

Η ποιότητα και η αξια του ανθρώπου, το ποιος πραγματικά είναι φαίνεται στο πως συμπεριφέρεται στον χωρισμό. Οι "μικροί" άνθρωποι θα βγάλουν όλα τα κόμπλεξ τους στο άλλο άτομο προσπαθώντας να το μειώσουν για να αισθανθούν οι ίδιοι καλύτερα. Αντίθετα οι άνθρωποι που έχουν αξιοπρέπεια, ποιότητα και παιδεία, θα την κρατήσουν μέχρι το τέλος και δεν θα πέσουν χαμηλά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η ποιότητα και η αξία του ανθρώπου φαίνεται κυρίως στο πως συμπεριφερεται στους άλλους, ειδικά όταν δεν έχει κάτι να χάσει και να κερδίσει. Η παιδεία φαίνεται στον τρόπο που φέρεται στους άλλους άσχετα με το τι θεωρεί ότι τον παίρνει, αλλά γιατί έχει μάθει να συμπεριφερεται με συναίσθηση και δεν έχει συμπλέγματα ανωτερότητας στον τρόπο που βλέπει τους άλλους. Και το μέγεθός του από το πόσο εκμεταλλευται την αδυναμία των άλλων για να νιώσει ισχυρός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon