ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2019 | 00:20

η wanna be χίπισσα εν έτη 2019

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου πια με το τι είναι δήθεν και τι όχι, είσαι δήθεν αν ασχολείσαι με την τέχνη και όχι με τα trends ή το trash ( γιατί ποιος είναι τέλειος;) , αν σου αρέσει ο ευρωπαϊκός ή ποιοτικός κινηματογράφος και όχι ο καθαρά εμπορικός , αν είσαι χορτοφάγος ή vegan και όχι παμφάγος ( άσε που κάνεις και τρομερό κακό στον οργανισμό σου παίζοντας το φιλόζωος) αν ενδιαφέρεσαι για την ηθική πλευρά της μόδας είτε υποστηρίζοντας το thrifting/vintage, το χειροποίητο, είτε κάποιον ανερχόμενο σχεδιαστή της χώρας σου ή και όχι σε προσιτές τιμές, αν έχεις iphone και όχι κάποια άλλη μάρκα κινητού ( τι και αν εσύ έχεις μια φιλοσοφία ότι αυτό το κινητό λόγω της κατασκευής του θα σου κρατήσει αρκετά χρόνια χωρίς να χρειαστεί να το αντικαταστάσεις! και μη φανταστείς το πιο εξελιγμένο μοντέλο, ένα παλιότερο καλό σε πλέον πιο φιλική για τη τσέπη σου - όμως μην ξεχνάς ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.) Αν σε ενδιαφέρει η οικολογία; χμ... λογικά είσαι fake, τι εννοείς μπαμπού καλαμάκι αντί για πλαστικό; πάνινη τσάντα αντί για πλαστική; επαναχρησιμοποιούμενο δοχείο για τον καφέ σου; κοπελιά είχες και στο χωριό σου; μάλλον είσαι άλλη μια wanna be χίπισσα ! Άθεη; ακολουθείς τη νόρμα! Για να μην μπούμε στη διαδικασία να μιλήσουμε για τις αξίες του φεμινισμού και στα δύο φύλα αλλά και ως προς όλες τις φυλές! Δεν ξέρεις τι σου γίνεται και μάλλον μισείς τους άνδρες ή θέλεις να είσαι ανώτερη. Λοιπόν παιδιά ΝΑΙ πράγματι δήθεν άνθρωποι υπάρχουν! Αλλά τους αναγνωρίζουμε σωστά; λίγη συζήτηση θέλει. ΝΑΙ η ψαγμενιά είναι λίγο στη μόδα , όμως υπάρχουν αυθεντικοί άνθρωποι εκεί έξω που ότι κάνουν το κάνουν με την καρδιά τους και χωρίς να θέλουν να προσελκύσουν τον θαυμασμό σου. Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι και μην βάζουμε άλλο ταμπέλες!
11
 
 
 
 
σχόλια
Οκ, αλλά ελπίζω να τρως τα εποχιακά και του τόπου σου που είναι αυκολότεορ να καλλιεργηθούν και να μην καταναλώνεις προιόντα που για να μεταφερθούν εδώ παρήγαγαν εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
Υπάρχουν και πολλοί που τα κάνουν όλα αυτά έχοντας δει τι συμβαίνει στον πλανήτη. Εσύ νομίζεις ότι είμαστε μόνο Ελλάδα στον πλανήτη. Ναι κοπέλα μου θα πιω από χάρτινο καλαμάκι πλέον γιατί το οικοσύστημα έχει καταστραφεί από την πλαστικούρα. Ναι δε θα τρωω κρέας κάθε μέρα αλλά μια φορά τη βδομάδα γιατι δεν το χρειάζομαι κάθε μέρα. Εσεις όλοι θέλετε να κάνετε παιδια για να συνεχίσουν αυτό το έργο; βρείτε λύσεις και μην διαιωνιζετε αυτο το δυστοπικο περιβάλλον που ήδη έχει δημιουργηθεί. Δεν ξέρω σε τι είδους '' χιπιδες'' πέφτεις αλλά εγώ θα προτιμούσα αυτόν πάρα κάποιον που πετάει τη σακουλιτσα του και το καλαμάκι του στη θάλασσα γιατί έτσι έχει μάθει.
Δεν έχω πρόβλημα με τους δήθεν, αρκεί να μην προκαλούν. :ΡΑπό κεί και πέρα, αν κάποιος μαζεύει σκουπίδια για να το παίξει οικολογικά ευαίσθητος, κάνει αγαθοεργίες για να φανεί καλός δεν έχει τίποτα το κακό αν οι ζημιές που κάνει είναι πολύ μεγαλύτερες. Δηλαδή τα ιδρύματα να μην δεχτούν τις δωρεές γιατί όσοι τις κάνουν τρέφουν το υπετροφικό εγωισμό τους; Μη νομίζεις ότι εμβαθύνουμε τόσο για το ποιος είναι και ποιος όχι δήθεν,αυτό αντε να το κάνεις σε προσωπικές σχέσεις. Στους υπόλοιπους είμαστε τρομακτικά αδιάφοροι. :)
Αν οι όσοι περιέγραψες παραπάνω ασχολούνται με τον εαυτό τους και όχι με το τι κάνω εγώ (αν τρώω κρεας, αν ψωνίζω από πολυκαταστήματα, αν βλέπω εμπορικές ταινιες, κτλ), τότε δεν έχω λόγο να τους κρίνω ούτε να βάλω ταμπέλες.Από τη στιγμή που με σχόλια τους και το ανάλογο attitude προσπαθούν να υποβαθμίσουν τον τρόπο που διάλεξα εγώ να ζω τη ζωή μου, τότε έχουμε θεματάκι.Τέλος, (ειπώθηκε και πριν από άλλο σχολιαστή) μετά από όλες τις ταμπέλες που εσύ έβαλες, και το κράξιμο για trash και κρεατοφάγους, ζητάς εν ολίγοις να αφήνουμε τον καθένα στις επιλογές του. Ελπίζω να βλέπεις την ειρωνεία....
Να σου πω εγω πως ξεχωρίζω τους δηθεν. Οσο ο αλλος κανει αυτο που του αρεσει κ δε με πρηζει γι αυτο (αρα δεν προσπαθει να μου αποδείξει κατι, οτι ειναι ιδιαίτερος ας πουμε λογω αυτου που κανει ) ειμαι οκ. Οσο ο αλλος διατυμπανιζει κ διαφημιζει αυτο που κανει (κατι ασυνήθιστο πχ- αρα προσπαθεί να με πείσει οτι είναι ιδιαίτερος) για μενα ειναι fake και κανει ο, τι κανει για την "ιδιαιτερότητα" κ μονο. Με λιγα λογια ο δηθεν το κανει για να φανει.
Εσείς γράφετε, εμείς κράζουμε. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα εδώ μέσα μου φαίνεται.Έχουν χαθεί οι ρόλοι. Οι εξομολογήσεις γίνανε σχόλια και τα σχόλια εξομολογήσεις.
Scroll to top icon