ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2019 | 13:51

Κινέζικα;

Κρατάω ένα μωράκι από την Κίνα και θέλω να το μυήσω από μικρό στον κινέζικο πολιτισμό. Έτσι ακούμε κινέζικα τραγουδάκια, βλέπουμε animation με τη Μουλάν, βλέπουμε ντοκιμαντέρ με το Σινικό Τείχος και εντάσσω έντονα στη διατροφή του το ρύζι. Θέλω να του μάθω επίσης λεξιλόγιο στα κινέζικα, δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω τη γλώσσα. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος σύλλογος ή οργανισμός ο οποίος προσφέρει δωρεάν μαθήματα της κινέζικης γλώσσας; Χρήματα δεν υπάρχουνε δυστυχώς για να απευθυνθώ σε κέντρο ξένων γλωσσών.
10
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πέθανα με το "εντασσω έντονα στη διατροφή του το ρύζι"Επίσης μπορείς να το πηγαίνεις καμιά βόλτα στα κινέζικα μαγαζιά, στα περισσότερα παιχνιδάδικα αφού όλα είναι made in China, αν είσαι Αθήνα να πηγαίνεις στην Ακρόπολη, έχει ορδές Κινέζων τουριστών. Αν σκεφτώ και κάνα άλλο τιπ θα επανέλθω.
Έχω ένα γλυκό μωροΠου τρώει το ρυζακιΜε τσοπ στικ το ταΐζουμεΓιατί είναι κινεζακι. Του έβαλα Καμπαμαρου Του 'βαλα Καντυ ΚαντυΔεν ξέρω αν τ' αρεσουνεΜα του ταιριάζουν γάντι. Του φόρεσα και κιμονοΜε έναν δράκο επανωΣκέφτομαι το μπεμπακι αυτοΓκεισα να το κάνω.
Καλό!! Θέλω να σχολιάσω κάτι που αφορά στον τελευταίο σου στίχο, για την περίπτωση που το μωράκι είναι αγόρι, αλλά θα φάω μία αναφορά..... Ναααα! Με το συμπάθιο.
Κι η εξ είναι τρολ, αλλα δεν πειράζει. Και νιντζα το κάνουμε το μπεμπακι!Έδωσα στο μπεμπακι μουΣπαθί των Σαμουράι Και του 'μαθα να το κρατάΚαι πώς να το κουναει.Μαύρη στολή του φορεσαΤο εντυσα νιντζακι Καθόμουν το καμαρωναΣαν το όμορφο Τρουφακι.Ο, τι θέλουμε το κάνουμε! ☺️
Scroll to top icon