ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2019 | 00:19

δικαιωση

Την ειχα γνωρισει στην πιο δυσκολη περιοδο της ζωης της. Παλεψαμε μαζι να λυσει τα προβληματα της και τα καταφεραμε ομως σταδιακα εχασα τις δυναμεις μου. Τοτε με παρατησε,στην πρωτη μου αδυναμια.Επιασα πατο. Εκλαψα,υπεφερα μονος μου. Ζητησα βοηθεια και σταθηκα ξανα στα ποδια μου. Και τωρα που ειμαι καλα, με ξαναπροσεγγισε,σαν να μην εγινε τιποτα.Ο ανθρωπος αλλαζει παιδια. Ο πονος τον αλλαζει για να επιβιωσει. Το θεμα ειναι σε τι θα σε μετατρεψει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλό το "μήνυμα" που περνάς αλλά τώρα,τι θα κάνεις μετά απο όλα αυτά,θα την δεχτείς,μπορείς;Ο κάθε πόνος,όποιος και αν είναι αυτός μας διδάσκει πολλά...Η κάθε δυσκολία οποία και αν είναι αυτή,εξίσου...Αλλά το πώς οτιδήποτε και αν είναι αυτό,το ξεπερνάει ή όχι ένας άνθρωπος δεν μπορεί κανείς να το ξέρει,πόσο μάλλον αυτό που ανέφερες,σε τι θα μετατραπεί..Χαίρομαι πραγματικά που βγήκες δυνατός μέσα απο όλο αυτό που βίωσες..Εύχομαι στην ζωή σου να βρεις ανθρώπους που να ξέρουν να εκτιμάνε αυτό που είσαι και πόσο μάλλον αυτό που δίνεις!Να σε προσέχεις παραπάνω την επόμενη φορά!
Scroll to top icon