ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2019 | 18:41

Νιώθω άβολα

Είμαι 23 και πρόσφατα αποφοίτησα από τη σχολή μου, η οποία δυστυχώς δεν έχει ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και ψάχνω σε άσχετα αντικείμενα αλλά δυστυχώς μου απαντάνε μόνο από εταιρίες προμοσιον που δε με ενδιαφέρει καθόλου. Οι δικοί μου έχουν βάλει λυτους και δεμένους για να με πάρουν σε εταιρείες που δουλεύουν γνωστοί τους, αλλά δε με δέχονται πουθενά γιατί λένε ότι το πτυχίο μου είναι άσχετο. Ούτε καν σε φούρνους, καφετέριες και σχετικές δουλειές που δε χρειάζεται εξειδίκευση. Τη Δευτέρα η θεία μου με πήρε χαρούμενη τηλέφωνο και μου είπε ότι ψάχνουν γραμματέα στο φροντιστήριο που είναι καθηγητής ο άντρας της, πήγα προχτες για συνέντευξη και τελικά η θέση έχει να κάνει με τηλεφωνική προώθηση των προγραμμάτων του φροντιστηριου! Απογοητεύτηκα πάρα πολύ γιατί δε θέλω να ενοχλώ τον κόσμο μεσημεριατικα στο σπίτι του και επίσης μια τέτοια δουλειά μπορώ να βρω και μόνη μου, χωρίς να υποχρεωθώ εδώ κι εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι η θεία μου και ο άντρας της παρεξηγήθηκαν που αρνήθηκα τη θέση, ότι είμαι αχάριστη και ότι με τα προσόντα μου δύσκολα θα βρω κάτι καλύτερο. Θα ήταν καλύτερο δηλαδή να γινόταν πρόσληψη και να τους άφηνα ξεκρέμαστους μετά από δυο βδομάδες; Γιατί παραπάνω δε θα άντεχα. Είναι δυνατόν να αντέδρασαν τόσο υπερβολικά; Επίσης δε νομίζω να εκτέθηκαν πουθενά, απλά άδειασε η συγκεκριμένη θέση και με ενημέρωσαν, δεν έδιωξαν άτομο για να ανοίξει θέση για μένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις με τα συγκεκριμένα άτομα, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο εύθικτοι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πειράζει. Σημασία έχει που είσαι ειλικρινής με τα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Ήσουν πολύ ευγενική και ξεκάθαρη. Δεν μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις στη ζωή μας με σκοπό να ικανοποιούμε τους άλλους και όχι τον εαυτό μας!
Scroll to top icon