ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2019 | 23:05

ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ...

Γεια σας , ονομάζομαι Νίκος ειμαι 25 χρονών από την Θεσσαλονίκη ... Δεν έχω φίλους όπως λέω και στον τίτλο .. γενικά σαν άνθρωπος ειμαι αδύναμος χαρακτήρας .. όλα ξεκίνησαν απο τις πολύχρονες σχέσεις που είχα πάντα έδινα τα πάντα εκεί και άφησα όλους τους φίλους μου λάθος το ξέρω μετά απο πολλά χρονια ... προσπάθησα να έρθω ξανα σε επαφή μαζί τους αλλά έβλεπα και ένιωθα την μη αποδοχή τους να βγαίνουμε , έκανα προσπάθειες αλλά δεν θέλω να είμαι βάρος και να νιώθω οτι δεν με αποδέχονται πλέον ξέροντας οτι εγώ φταίω... αυτή είναι η αιτία και ο λόγος για τον οποίο δεν εχω φίλους .. και δύσκολα αποκτάς πλεον .. ευχαριστώ .
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι ωραίο να διαγράφουμε τους πάντες όταν κάνουμε. Σχέση.Πρέπει να κρατιούνται οι ισορροπίες. Μην απογοήτευσε, θα βρεις φίλους ξανά. Η γνώμη μου ει αι αν έχεις τα κότσια να επιμείνεις με κάποιον απτους παλιούς σου φίλους. Με. Εκείνον που τα πηγαίνατε καλύτερα, θέλει υπομονή και δύναμη αυτό. Η άλλη επιλογή, πας παρακάτω και βρίσκεις καινουριους χωρίς να κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και μαζί τους. Κρατάς ισορροπίες ?
Scroll to top icon