ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2019 | 10:49

Τι κόλλημα έχουν μερικοί άνθρωποι...

Απο θέμα εμφάνισης δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την ομορφιά μου αλλά έχει με ένα συγκεκριμένο σημείο, το στήθος μου. Ναι οκ, ξέρω οτι είναι μικρό και οχι πολύ σφικτό αλλά δεν γίνεται να κολλάει μόνο σε αυτό το σημείο, παραβλέποντας τα υπόλοιπα σημεία του σώματός μου και του προσώπου μου, και ευτυχώς δλδ. που λέει οτι του αρέσουν τα υπόλοιπα και πως αν είχα μεγαλύτερο και καλύτερο στήθος, θα ήμουν η τέλεια γυναίκα εμφανισιακά.Φέρνοντας στο μυαλό μου και τους προηγούμενους εραστές που είχα, οι οποίοι ασχολήθηκαν ελάχιστα με αυτό το σημείο, σκέφτομαι οτι όντως έχει δίκιο και δεν είναι και τόσο ωραίο θέαμα όταν είναι γυμνό και για αυτό το σνόμπαραν όλοι...Μάλλον δεν θα κρατήσει και τόσο απο ότι φαίνεται, αφού η εμφάνισή μου ''χάνει'' αρκετούς πόντους σε αυτό το σημείο...
7
 
 
 
 
σχόλια
Άντε πάλι με τα βυζιά, είχε καιρό.Διώχ' τον κατευθείαν , αυτός είναι λίγος. Όχι επειδή δεν του αρέσει το στήθος σου, αλλά επειδή είναι μαζί σου ενώ δεν του αρέσεις και σε μειώνει γι' αυτό.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να σε απορρίψει εμφανισιακά γιατί κάτι τον χαλάει σε εσένα. Για να κάνεις σεξ με τον άλλον προφανώς πρέπει να σου αρέσει κι αυτό που βλέπεις. Ομως,όμως, όμως είναι χυδαίο να είσαι με κάποιον και να τον υποβαθμίζεις έτσι. Αλλα το πρόβλημα το έχεις εσύ που θεωρείς ως μειονέκτημα το μικρό στήθος. Λυπάμαι αλλά έχεις ένα υγιές στήθος και δεν περνάει τα καλλιστεία. Αν θες στο σεξουαλικο κομμάτι να ασχολούνται με αυτό, βρες κάποιον που θα το κάνει.
Τρελαίνομαι. Τρελαίνομαι με τους ανθρώπους που λένε τέτοια λόγια στο σύντροφό τους, είναι δυνατόν; Το σώμα σου αυτό είναι, και είναι υπέροχο ακριβώς έτσι όπως είναι! Για ποιο λόγο να σου κάνει ο σύντροφός σου ένα τέτοιο σχόλιο! Είναι κάτι που μπορείς να αλλάξεις ανάλογα με τα γούστα του κάθε συντρόφου σου; Όχι, είσαι έτσι και αξίζεις κάποιον που θα σε βρίσκει την τέλεια γυναίκα, ακριβώς έτσι! Που δε θα σου δημιουργεί κόμπλεξ, που θα σε σέβεται! Έτσι είσαι και σε όποιον αρέσεις!
Το χειρότερο δεν είναι ότι δεν του αρέσει το συγκεκριμένο σημείο αλλά ότι σου το λέει με τέτοιο τρόπο ώστε να σε μειώσει και να σε κάνει να νιώσεις ανασφαλεια. Και στο τέλος αντί να αναρωτιέσαι για το χαρακτήρα του αναρωτιέσαι για το αν είσαι αρκετά όμορφη για εκείνον.
Απλά συμβιβάζεσαι. Είναι ένα μέρος του σώματος που μετράει πολύ σε μια γυναίκα και δεν έχει να κάνει με σεξιστικούς λόγους αλλά με βιολογικούς/φυσικούς λόγους.Μην πτοείσαι. Απλά μίλα του και αν θες να τον φέρεις στην θέση σου, βρες του ένα "ελάττωμα" και κοπάνα του το συνέχεια.
Scroll to top icon