ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2019 | 16:17

Ψυχολογικές μεταπτώσεις

Με κατηγόρησε ο φίλος μου για τις διαρκείς ψυχολογικές μεταπτώσεις μου. Είπε ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα να συμβαίνει κάθε λίγο και λιγάκι και ότι σκέφτεται να φύγει. Δεν είναι η πρώτη φορά που το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό. Και ούτε ο πρώτος άνθρωπος που μου το λέει. Πέρα από το ότι υποφέρω εγώ, βλέπω ότι δεν μπορεί να αντέξει κανείς άνθρωπος δίπλα μου. Δεν ξέρω πού να απευθυνθώ. Νιώθω το πιο προβληματικό άτομο στον κόσμο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Δε χρειάζεται καλή μου να θυμώνεις και να τα βάζεις με τον εαυτό σου. Δες το σαν μια μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσεις μια υπέροχη πορεία, προς την αυτοβελτιωση. Μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ψυχολόγο ή life coach, να σε βοηθήσει να διαχειριστείς αυτό που σε απασχολεί. Όλοι μας έχουμε θέματα που προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε, αυτό δεν μας κάνει προβληματικους, μας κάνει ανθρώπους! Καλή τύχη σε ο,τι κι αν κάνεις!
Να πάνε σε ψυχολόγο όλοι αυτοί που εισβάλουν στις ζωές των ανθρώπων είτε από λάθος επιλογές είτε με το έτσι θέλω νκαο μας δημιουργούν μεγάλα προβλήματα .
Το life coaching είναι μια μαρκετινίστικη μπούρδα, μετά συγχωρήσεως, από άτομα που δεν έχουν ούτε υπόβαθρο σπουδών ψυχικής υγείας, ούτε καν θεωρητικών σπουδών σε τομείς ψυχολογίας. Τεράστια προσοχή σε κάτι τέτοια, μην βγει η κοπέλα χειρότερα με ανήκεστο βλάβη. Μου έχουν κάνει προσωπικά στενό μαρκάρισμα να γίνω life coach (επειδή το'χεις με το λέγειν, wtf?) με απλό reference άλλης γνωστής μου που θα πιστοποιούσε μετά από ολιγοήμερο σεμινάριο....Η εξομολογούμενη ας πάει πρώτα απ'όλα σε έναν ψυχόατρο να αποκλείσει υην δίολική διαταραχή (που έχει μεταπτώσεις από υπομανία σε καταθλιπτικά επεισόδια) κι αν όλα καλά, ας μιλήσει σε έναν ψυχολόγο για την καλύτερη διαχείριση της κατάστασης.
Ναι φυσικά, ο καθένας στον τομέα του. Μπορεί να χρειάζεται ψυχίατρο, ψυχολόγο ή αν είναι κάτι που μπορεί να το διαχειριστεί και ο life coach, ας είναι. Αυτό χρειάζεται να το ψάξει η ίδια.
Δες κατά πόσο ισχύει.Κάνε αυτό κριτική.Εάν και στις δύο περιπτώσεις ισχύει και δεν ήταν απλά η ατυχία του να πέσεις σε μλκες, τσεκαρει το.Πήγαινε σε ψυχολόγο.
Scroll to top icon