ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2019 | 01:02

επιθετικη πωλητρια

Για αρκετα χρονια ψωνιζα απο ενα μαγαζι της γειτονιας μου. Η ιδιοκτητρια και πωλητρια παντα αγελαστη ξινη και αποτομη στους τρόπους της. Σε αποπαιρνε για πλακα . Της ελεγες γεια σας και σε εγραφε κανονικα.Παρολα αυτα πηγαινα μη γνωριζοντας οτι θα μου δημιουργουσε προβλημα μελλοντικα και παντα ημουν σοβαρη πελατισσα και ευγενικη παρα την άπιστευτη ξινιλα της.Ομως σημερα πηγα να ψωνισω ενα βαζακι .Στο ταμειο της το εδειξα οτι ηταν ξεσφραγιστο και οτι ειχε μπει αερας στο προιον ( απο το καπακι φαινοτανε) Αυτη το αρνηθηκε και με εβγαλε τρελη. Το πιανω το περιεργαζομαι να δω αν εκανα λαθος ( που δεν εκανα) και μετα αυτη μου το πηρε μεσα απο τα χερια ταχα να το δει και αυτη. Το κουνησε επιτηδες με τετοιο τροπο που χυθηκε το περιεχομενο. Και μετα αρχισε να με βριζει οτι φταιω εγω που το ξεσφραγισα.Μου ειπε οτι με κατεγραψε η καμερα οτι το ξεσφραγισα! Μετα προσφερθηκα να το αγορασω παρολα αυτα και μου ειπε οτι δεν θελει να το αγορασω , μου ειπε να μην μιλαω και να σηκωθω να φυγω. Πραγματικα δεν περιμενα τετοια αγενεια και δεν ημουν προετοιμασμενη ουτε ειχα ορεξη για καβγα . Πηρα κατι αλλο και εφυγα ενω αυτη συνεχισε να με βριζει σε μια αλλη πελατισσα.Ρε παιδια ειλικρινινα ενιωσα πολυ ταπεινωμενη. Πολυ θυμωσα που ολοκληρη γυναικα , ευγενικη κατεληξα να μου φερθουν σαν σκουπιδι.Πολυ κακοπιστη η σταση της.Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου. Τι θα της λεγατε ;;Φυσικα δεν προκειται να ξαναπαω - ειναι ικανη να με πεταξει εξω.Κριμα και ημουν πελατισσα .
5
 
 
 
 
σχόλια
Τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη!Αν ημουν 200% οτι όντως ήταν ανοιχτο θα την έβαζα να δούμε την κάμερα μαζί μπας κ κοκκινίσει για την συμπεριφορά τής!!!
Στη θέση σου, μιας και ρωτάς, σίγουρα δεν θα πατούσα από πολύ πιο νωρίς αφού ούτως ή άλλως είναι ξινή. Στο συγκεκριμένο συμβάν θα έβαζα τις φωνές και θα την έκανα ρόμπα στους πελάτες (ΑΝ έχει).
Δεν καταλαβαινω. Καθησαι κ σε ξεφτιλιζει αυτη η γυναικα των σπηλαίων για ποιο λογο? Και μετα κλαίγεσαι οτι σε ξεφτιλισε ενω εσύ εισαι πάντα ευγενική κ καλη. Ε κ γτ δεν άνοιξες το στομα σου να μιλήσεις? Βασικοτερο ολων, για ποιο λογο εξακολουθουσες να πηγαίνεις στο μαγαζι της επι χρονια? Καλα να παθεις σόρι κιολας.
Με τέτοια συμπεριφορά οχι μόνο δεν θα ξαναπατούσα στο μαγζί, αλλά θα το δυσφήμιζα παντού. Δεν απαιτώ από όλες τις πωλήτριες να είναι πάντα μες στη χαρά (αν και βοηθάει), αλλά απαιτώ ευγένεια και σεβασμό.Η γυναίκα σίγουρα έχει θέματα, δεν είναι νορμάλ συμπεριφορά αυτή. Όποτε οτι και να έλεγες, το μόνο που θα έκανες θα ήταν να δημιουργήσεις μια ακόμη πιο δυσάρεστη κατάσταση.
Scroll to top icon