ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2019 | 14:46

Τοξικός άνθρωπος

Παιδιά έχω έναν φίλο ο οποίος είναι τοξικός Δεν εκτιμαεί τίποτα,με έχει στήσει σε ραντεβού πολλές φορές ,είναι διπρόσωπος,ψεύτης και με εκμεταλλεύεταιΘέλω να τον κάνω πέραΑλλά με αυτόν είμαστε μαζί από μικρά παιδιά ...Μαζί μεγαλώσαμε ,αλλά έχει αλλάξει ..Όταν μαλώνουμε μπαίνω στον πειρασμό να του στείλω μήνυμα για να τα βρούμε..Ενώ δεν πρέπει .Κάθε τοξικός άνθρωπος πρέπει να τον κάνεις πέραΑλλά τι να κάνω?Επίσης όταν έρχεται και μου ζητάει συγγνώμη,είμαι ευαίσθητος και υποκύπτω και δέχομαι την συγγνώμη του..Τι να κάνω?
6
 
 
 
 
σχόλια
Όταν συγχωρούμε κάποιον, είναι σαν να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας. Προϋποθέτει αυτό βέβαια ότι ο άλλος έχει δείξει ότι μετάνιωσε κι ότι έχει διάθεση να κάνει αλλαγές. Εσύ πόσες τέτοιες δεύτερες ευκαιρίες έχεις δώσει; Είδες καμία διαφορά; Φαντάζομαι η απάντηση είναι όχι. Γιατί λοιπόν να ξαναδώσεις μια ευκαιρία; Αφού γνωρίζεις ότι δε θα αλλάξει τίποτα, πάλι θα βρεθείς πληγωμένος. Καταλαβαίνω ότι είσαι δεμένος με αυτό το άτομο αλλά χρειάζεται να τα ζυγίζεις και να αποφασίσεις. Προτιμώ να νιώθω εγώ καλά ή να ικανοποιώ τους άλλους και να νιώθω χάλια; Την επόμενη φορά λοιπόν να μη δεχτείς τη συγνώμη του. Ακόμη κι αν νιώσεις ενοχές. Θα περάσουν γιατί δεν είναι πραγματικές, δεν του έκανες κακό.
Του έχω πολλαπλές φορές δεύτερη ευκαιρία..Αλλά δεν είχε αποτέλεσμα από το να κάνει τα ίδια και να με πληγώνει...Άρα καλά λες να τον κάνω πέρα Το κακό είναι ότι είναι γιος της Νονας μου Και τον βλέπω σχεδόν κάθε μέρα γιατί συνήθως επισκέπτομαι την νονά μου και την βλέπω μπας και η απόσταση είναι μικρή ...Αλλά δεν θα τον συγχωρέσω..Θα προσπαθήσω..Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή σου!!!
Αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματά του λέει ο σοφός λαός. Βασική προϋπόθεσή στην φιλία η ειλικρίνεια. Εχθρός η καχυποψία. Οπότε εάν θες να παραμείνει φίλος σου ξεκίνα να του λες όλα αυτά που σε ενοχλούν αλλιώς δεν είναι καν.Είναι απλά γνωστός, που κάνατε παρέα ως παιδιά.Βασικά έχεις ήδη αποφασίσει και πετάς το «τοξικός» για να ακούσεις εδώ όχι γνώμες, αλλά κουβέντες συμπαράστασης για την ήδη ειλημμένη απόφασή.
Αχχ τα πράγματα είναι διαφορετικάΤον συγχώρησα επαναλλειμενες φορές και του εξήγησα ότι αυτά που κάνει με ενοχλούν.Είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει για 4-5 μέρες , αλλά μετά ξανααρχισε τα ίδια χωρίς να σκέφτεται το πώς νιώθω ...Άρα είμαι σε θέση να τον χαρακτηρίσω"Τοξικό "Και δεν μπορώ να δεχτώ έναν άνθρωπο που με εκμεταλλεύεται και με κάνει να αισθάνομαι χάλια ..Αλλά από την άλλη τον τρώω κάθε μέρα στα μούτρα Έχει τύχη να είναι γιος της Νονας μου την οποία πάω και την βλέπω κάθε μέρα σχεδόν ...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon