ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2019 | 10:49

Τι άλλο να κάνω πια...

Ήμουν με τον πρώην 5 χρόνια.Πολύ τοξική σχέση, παθολογική ζήλεια, απίστευτος έλεγχος, καυγάδες και πολλές εξυβρισεις κάθε μέρα σχεδόν. (Άντεχα βλέπετε γιατί ήμουν ερωτευμένη τρομάρα μου)Εν πάση περιπτώσει, μετά τον χωρισμό έκανε αμέτρητα τηλέφωνα σε ακατάλληλες ώρες κυρίως. Μέχρι και τηλέφωνο άλλαξα αλλά το βρήκε!Έκανε αιφνίδιες επισκέψεις κάτω από το σπίτι μου, στη δουλειά, παντού. Αφού αυτή η κατάσταση κράτησε 8 ολόκληρους μήνες (ναι ήλπιζα ότι θα σταματήσει όλο αυτό), αναγκάστηκα να κάνω εισαγγελική παραγγελία (ασφαλιστικά μέτρα). Τα παραβίασε. Έκανα μήνυση και έπειτα από αυτό αν ξαναέκανε κάτι θα έμπαινε μέσα.Δεν με έχει ενοχλήσει ξανά.ΟΜΩΣ. Έχει δώσει τα τηλέφωνα μας (εμένα και της οικογένειας μου) σε κάποιο πρόγραμμα robocalls -αν το λέω σωστά- και μας παίρνουν διάφοροι αριθμοί μέσα στη νύχτα.Και σα να μην φτάνουν όλα αυτά, φοβάμαι να κυκλοφορήσω έξω.Ψυχακιας? Τρελός? Απελπισμένος? Δεν ξέρω.Αυτό που θέλω να συγκρατήσουν οι κοπέλες (κυρίως νεαρές) είναι να προσέχουν ποιον εμπιστεύονται. Και σας παρακαλώ, αν βιώνετε κάτι τέτοιο ΦΥΓΕΤΕ. Με τον καιρό αρρωσταίνεις όπως αρρώστησα και εγώ...
17
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο σου που έκανες ότι περνούσε από το χέρι σου για να προστατεύσεις τον εαυτό σου από αυτόν τον άνθρωπο και να κόψεις επαφές. Σχετικά με το τηλέφωνο δεν μπορεί να γίνει κάτι; Έχεις μιλήσει για αυτό με την αστυνομία ή την τηλεφωνική εταιρία; Γίνεται να αλλάξεις ξανά σταθερό ή να το κόψεις τελείως ; Χρειάζεται να κοπούν όλες οι επαφές με αυτόν τον άνθρωπο για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Δυστυχώς, μια πολύ τοξική σχέση, έχει έναν πολύ τοξικό χωρισμό. Χρειάζεται προσοχή. Σου εύχομαι να ηρεμήσεις, το χρειάζεσαι!
Σε ευχαριστώ πολύ Minore! Δεν το περίμενα να βρω ανθρώπους να καταλαβαίνουν την κατάσταση μου τόσο. Αρχικά νόμιζα πως ήταν από το εξωτερικό επειδή παραγγέλνω από ιντερνετ. Αλλά τα τηλεφωνήματα ήταν διαδοχικά (καλούσαν πρώτα εμένα, αμέσως μετά τους δικούς μου 4 το πρωί!). Είναι δυσκολακι να αλλάξουν τα νούμερα λόγω επαγγελματικών λόγων, καταλαβαίνεις. Αν και απ'ότι φαίνεται δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Και πάλι σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και την ευχή σου (αμήν) !
Ειμαι μαζι σου 100%!!θελω ομως να πω κατι.εξ αρχης σιγουρα ειχες δει σημαδια αλλα προτιμησες να μεινεις.επισης ειμαι σιγουρος οτι εξ αρχης σιγουρα σου αρεσε κ σε γοητευε αυτη η ζηλεια γιατι την θεωρουσες ενδιαφερον απο την πλευρα του.αρα...με τα πρωτα σημαδια η Δρομο...η δινεις να καταλαβει ο αλλος οτι δεν εισαι για πολλα πολλα!
Φίλε Savage,δεν έβλεπα τα σημάδια στην αρχή γιατί είτε ήμουν πολύ ερωτευμένη είτε ο κύριος κρυβόταν καλά μέχρι να δέσει τον γαιδαρό του (συγκεκριμένα την γαιδάρα του). Και σίγουρα δεν γοητεύει καμία γυναίκα να της λες να φοράει φαρδιά μακριά ρούχα για να μην φαίνεται καθόλου το σώμα της. Η φυσιολογική ζήλεια είναι κολακευτική αλλά πάντα με όρια.
αρα...σημαδια υπηρχαν..απλως δεν τα εβλεπες λογο ερωτα!οταν λεω γοητευμενη..εννοω πολλες αποζητουν την ζηλεια γιατι νομιζουν οτι ετσι ο αλλος δειχνει ενδιαφεροντελος παντων χαιρομαι πολυ που ξεφυγες απο ενα τετοιο καρκινωμα!!
Πολύ ορθά αυτά που λες. Κρίμα για όσα πέρασες, ειλικρινά λυπάμαι. Θέλω όμως να ρωτήσω αν κατάφερες να ξεπεράσεις μέσα σου όλα αυτά που έχεις ζήσει, κι αν ναι, πως. Νομίζω ότι αυτό είναι το επόμενο σημαντικό βήμα. Να μάθουμε πως ξεπερνάμε και φεύγει το «μετατραυματικό σοκ» ή πως ελέγχεται. Πόσο χρόνο παίρνει και αν φτύνεις αίμα για να το επιτύχεις...
Καλή μου Ανία, η αλήθεια είναι πως μου είχε τελειώσει πριν χωρίσουμε. Αυτή η συμπεριφορά με πλήγωνε τόσο που κάποια στιγμή σταμάτησα να νιώθω. Έτσι μου ήταν πιο εύκολο να ξεπεράσω όσα συνέβησαν. Μόνο ένα συναίσθημα μου έχει μείνει. Το μίσος. Δεν μισώ αυτόν, αλλά τον εαυτό μου που επέτρεψα σε κάποιον να μου φέρεται έτσι. Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και ο καθένας αντιδρά διαφορετικά σε τέτοιες καταστάσεις.
Γεια σου Νόρα :) Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες ν΄απαντήσεις. Ναι, αυτό μάλλον θέλει παραπάνω χρόνο, να συγχωρήσεις τον εαυτό σου. Αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να μισείς τον άλλον και να συγχωρέσεις τον εαυτό σου; Ιδανικά να μην μισείς κανέναν βέβαια...
Αχ γλυκιά μου. Καταλαβαίνω αυτό το συναίσθημα που νιώθεις, αλλά να θυμάσαι. Έκανες πάντα, ο,τι καλύτερο μπορούσες με εκείνα τα δεδομένα. Ο εαυτός μας είναι σύμμαχος, έχει ανάγκη την αποδοχή και την αγάπη σου!
Έχεις δίκιο Ανία μου! Λίγο οι ευαισθησίες, λίγο οι τύψεις, λίγο η μετάνοια που "έχασες" χρόνια από την ζωή σου. Είναι εύθραυστος ο ψυχισμός του ανθρώπου. Πρέπει να δίνουμε αξία στον εαυτό μας γιατί στην τελική αυτός μας μένει στο τέλος.
Σε νιώθω απόλυτα για τα χρόνια και για ότι δεν έχασες απλά πέντε χρόνια. Έζησες κάτι που είχε επίδραση και έτσι δεν έμεινες απλά στάσιμη στην τελική αλλά σε πήγε και πίσω... Λυπάμαι πολύ που αντί φοβάται αυτός μην τον πετύχουν στο δρόμο, πρέπει πάλι εσύ να προσέχεις. :/Ελπίζω σε καλύτερες επιλογές για το παρόν σου. Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος για να υποφέρουμε όταν έχουμε εναλλακτικές...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon