Μπουτάρης: «Η Χ.Α. είναι πολύ κακό σπυρί»

Μπουτάρης: «Η Χ.Α. είναι πολύ κακό σπυρί» Facebook Twitter
4

Ως ένα «πολύ κακό σπυρί» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης τη Χρυσή Αυγή σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο δήμος για τα πεπραγμένα της δικτατορίας στην εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Μπουτάρης αναφέρθηκε σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ενάντια στη βία, με αφορμή την επίσκεψη αντιπροσωπείας του δήμου στο Άουσβιτς και με αφορμή την επέτειο της δικτατορίας και, σύμφωνα με το thestival.gr,  είπε: "Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αστεία ιστορία. Είναι ένα πολύ κακό σπυρί. Αν δεν αντισταθούμε όπως οι Ναζί θα βρουν τρόπο να διεισδύσουν στα σχολεία. Τα παιδιά πρέπει να αντιληφθούν τι είναι βία".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Πολιτική / Μαρινάκης: Στις 4/3 η προανακριτική για Τριαντόπουλο, στις 5/3 η συζήτηση για τα Τέμπη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτημα για αν εξετάζεται σοβαρά η υπόθεση των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κάτι μας είπε και ο Μπουτάρης τώρα. Όταν στις τελ. δημοτικές πήρε η χ.α. την έδρα στον αγ. παντελεήμονα όλοι οι υπόλοιποι "θορυβήθηκαν" και σ΄αυτό παρέμειναν. Σχέδιο αντενεργειών στην επέλαση της οργάνωσης δεν ανέτυξε κανείς. Καλά, ο Μπουτάρης πες ήταν και απασχολημένος με τα γυρίσματα του ντοκυμαντέρ, με θέμα αυτόν τον ίδιο..
Πεστα βρε Aahaladita να αγίασει το στομα σου. Οντως τρωνε με μαχαίρι και πιρούνι παντού, και τα μαχαιροπίρουνα ειναι σωστα τοποθετημένα κι οχι στο καλαθάκι με το ψωμί οπως σε πολλες ταβέρνες εδω στην Ελλαδα. Και μερικοί εδω μέσα να διαβάσουμε λιγο πραγματικη ιστορία, γιατί όταν μπηκαν οι Οθωμανοί στην Πολη δε την καταστρaψανε οπως οι Φραγκοι το 1204. Οι σταυρωφοροι ληστεψανε, βιασανε, σκοτωσανε, και κανεις Ελληνας δε λεει τιποτα, μας πειραξαν οι Τουρκοι, που αμα παει κανεις στην εκκλησ'α του Σαν Μαρκο στην Βενετια θα βρει ανεκτιμητους θυσαυρους απο το βυζαντιο. Ο Μωαμεθ ο Πορθητης κρατησε τις δομες του βυζαντιου, μπορει να σκοτωσε οσους του αντισταθηκαν αλλα δε προεβηκε σε λουτρο αιματος. Κρατησε την εκκλησια και πολλους αξιωματουχους του αυτοκρατωρα Παλαιωλόγου. Ακομη πολλοι απο τους Παλαιολογους προσχώρησαν στην αυλη του Σουλτάνου. Και γενικοτερα οι σουλτάνοι δε ηταν άξεστοι, ειχαν στη αυλή τους αξιόλογους ανθρώπους όπως ο Ιταλός ζωγράφος Μπελίνι. Αλλά βαρέθηκα να γράφω άλλα, μήπως θα αλλάξει τίποτα, αν κάποιος έχει αποφασίσει να είναι προκατειλημένος δε πα να βαράς στου κουφού την πόρτα.
Προτιμω να παλεψω/σκοτωθω απο "τουρκο κατακτητη",παρα να γινω φασιστας η΄ να εχω στην ελευθερη χωρα μου παιδια με αποψεις φασιστικες και μισος ρατσιστικο.Εχει πολυ δικιο ο μπουταρης,αυτα τα πλασματα -για μενα δεν εχουν την ανθρωπινη ιδιοτητα- δεν φευγουν ουτε εχουν σκοπο να φυγουν τοσο απλα,τουναντιον θελουν να διεισδυσουν και να κυριαρχησουν κοινωνικα και πολιτικα.