ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2019 | 08:39

Ύαινες

Ένας φίλος μου στο φβ ,ανερτησε ενα post ,περι διαζυγίου κτλ.Συγκεκριμένα εγραψε οτι :"Την μανα του παιδιού μας δεν την χωρίζουμε ευκολα,και μενουμε κτλ"Ε εγω που διαφωνώ ,και ας ειμαι γυναίκα,ειπα οτι ο καθε άντρας (η και γυναίκα αντιστοίχως)οσα παιδιά και να εχει με,μια γυναίκα,αν.του κάνει μαυρη τη ζωή,πρέπει να τη στειλει απο εκει που ήρθε(αναλαμβάνοντας φυσικά τις οικονομικες του υποχρεώσεις απεναντι στα παιδιά),και να ζησει τη ζωη που γουστάρει!Ε λοιπον...Το τι επιθεση δεχτηκα απο 45+ παντρεμένες ή και ελευθερες δε λεγεταιιιιι !!!Εμεινα άναυδη!Τετοιο μένος,τέτοιο κόμπλεξ,δεν έχω αντιμετωπισει ξανα.Μονο απο γυναίκες!"Η εύκολη λυση,ε;Διαζύγιο για να κάνει τη ζωούλα του""Να μην παντρευόταν,τωρα να κατσει στα αυγα του""Ηξερε που έμπλεξε..."Με φαγανε οι φαουσες?και ειμαι και γυναίκα!Ανύπαντρη κ ελεύθερη προφανως!Δηλαδή προτιμαν οι περισσότερες να βλέπουν οτι ο αλλος δε τις γουσταρει πια,μονο και μονο για να τον μαραζωνουν μερα με τη μερα περισσότερο...Και αυτές θέλετε να τις λυπηθώ οταν τις κερατωνουν;ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ!
7
 
 
 
 
σχόλια
Από όλα τα πολυεθνικά μονοπώλια το πιο αλλοτριωτικό είναι το μονοπώλιο της ενοχής. Και το έχετε εσείς!Ένοχοι όταν σας αγκαλιάζουμε (σας πνίγουμε). Όταν δεν σας αγκαλιάζουμε (αδιαφορούμε). Όταν αφήνουμε τη μαμά μας (εγώ που έδωσα τη ζωή μου για σένα!). Όταν δεν την αφήνουμε (μα επιτέλους, άντρας είσαι εσύ;). Όταν σας παντρευόμαστε (σου έδωσα τα καλύτερά μου χρόνια!) κι όταν - οϊμέ! - δεν σας παντρευόμαστε (το αυτό, πιο δραματικά). Όταν σας πηδάμε (με πλάνεψες, με ζάλισες, με παρέσυρες!) κι όταν δεν σας πηδάμε (κατάλαβα - δεν μπορείς!). Όταν είμαστε ευγενείς (τοιούτος είναι;) κι όταν δεν είμαστε (τι αγροίκος!). Κι αλίμονο αν στην ευγενή πράξη της συνουσίας δε δεήσει να σας επισκεφθεί ο οργασμός. Ένοχοι εμείς και για αυτό. Αποκλειστικά. (Δεν τα καταφέρνεις, χρυσέ μου!).
Ισχύουν βεβαια αυτα που λες αλλα οχι καθολικά. Δεν συμπεριφέρονται ολες οι γυναικες ετσι. Και αντίστοιχα να επισημάνω κ την ύπαρξη της αλλης πλευράς. Καθυστερείς να "κοιμηθεις" με τον αλλον αρα εισαι ξενέρωτη. "Κοιμασαι" γρηγορα με τον αλλον αρα εισαι που**να. Του λες να βρεθείτε αρα εισαι πιεστικη κ τον πνιγεις. Δεν του στέλνεις ολη την ωρα αρα εισαι αδιάφορη. Ε τι ψάχνουμε τωρα? Και τα δυο φύλα ανικανοποιητα ειμαστε. Στην τελικη με τον ανθρωπο εχει να κάνει θεωρω, οχι με το φύλο.
Με αγαπη D, θα υποθέσω πως συμφωνείς οτι τα υπολοιπα ισχύουν εφοσον δεν κανεις αναφορα σε αυτα. Ολοι λιγο πολυ ειμαστε στραβοξυλα. Μας αρεσει δε μας αρεσει,γυναικες και αντρες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon