ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2019 | 19:18

Συγγνώμη αλλά εγω δεν το βλέπω για ανασφάλεια...

Ακούς σχεδόν παντού να λένε πως όταν ο άνθρωπος και κυρίως οι γυναίκες, μακιγιάροντε πολύ έντονα ή κάνουν πλαστικές για να φτιάξουν ένα σημείο του σώματός τους ή οτιδήποτε άλλο ώστε να φαίνονται εκθαμβωτικές και να τις κοιτάνε όλοι, οτι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι λόγω ανασφάλειας... Ανασφαλής αυτή που απο το πολύ μακιγιάζ, το πρόσωπό της έχει αλλάξει εντελώς. Ανασφαλής αυτή που φοράει περίεργα ρούχα ή έχει περίεργα μαλλιά και οτι θέλει να τραβάει τα βλέμματα. Ανασφαλής αυτή που μπαίνει στο χειρουργείο για να καλυτερέψει, μεγαλώσει, μικρύνει κάποιο σημείο στο σώμα της ή στο πρόσωπό της...Ναι, όλοι μας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε όμορφοι και να μας προσέχουν αλλά η δικιά μου άποψη είναι οτι όσες κοπέλες κάνουν οτιδήποτε για να βελτιώσουν την εμφανισή τους, δεν είναι ανασφαλείς απλά θέλουν να είναι πάντα περιποιημένες, όμορφες και να τις προσέχουν όλοι... Δεν νομίζζω το γεγονός οτι δεν θες να περνάς απαρατήρητη, να σε κάνει ανασφαλή...
3
 
 
 
 
σχόλια
Μου κάνει εντύπωση που αναφέρεις ως καλυτερευση του εαυτού κάποιας το έντονο μακιγιάζ το extreme ντύσιμο και το νυστερι. Όλες αυτές οι βελτιώσεις που αναφέρεις αποτελούν χαρακτηριστικά καρναβαλιού και πλαστοπροσωπιας... Ο εαυτός μας βελτιώνεται επίσης με γυμναστική, φροντίδα του εαυτού μας και φυσικά καλή ψυχολογία, αλλά δε σε βλέπω να αναφέρεις κάτι από αυτά.. Το καμουφλαζ λοιπόν επειδή ακριβώς είναι ψεύτικο δεν σε κάνει καλύτερη απλά βελτιώνει με μπαλωματα ότι θες να κρύβεις. Αυτοπεποιθηση σου δίνει μόνο ότι είναι πραγματικά δικό σου και έχεις μοχθησει γι αυτό και όχι ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες και 5 κιλά σοβας που μόλις βγουν πάλι η ίδια θα είσαι... Μην μπερδεύεσαι..
Αγάπη για να κλείσει το θέμα. Ένας άνθρωπος που είναι πραγματικά καλά με τον εαυτό του , μέσα-έξω, είτε έχει επέμβει στο σώμα του, ό,τι στυλ κι αν έχει ή αν παραμένει στη φυσική του κατάσταση ΔΕΝ έχει την ανάγκη να τον πολιορκούν όλοι. Δεν έχει την ανάγκη να είναι το επίκεντρο της προσοχής, και ΔΕΝ βελτιώνεται για να τον θαυμάζουν. Τα έχεις μπερδέψει πολύ στο μυαλό σου. Μάλλον είσαι μικρούλα ακόμη, ο ερωτεύσιμος άνθρωπος είναι καλά με τον εαυτό του και το εκπέμπει.Δεν έχει ανάγκη για το βλέμμα κανενός. Αρκείται στο ότι νιώθει καλά ο ίδιος με εκείνον, και φυσικά προσπαθεί να γίνει καλύτερος μέρα με τη μέρα. Αυτά!
Λογικά πάει (και) σε μένα ως απάντηση για την εξ. με το στήθος. :)Χμμ.. Οι άνθρωποι λίγο πολύ έχουμε όλοι ανασφάλειες, αλλά όταν καταλήγουμε να θεωρούμε πως ένα στήθος θα μας δώσει την πολυπόθητη προσοχή (δεν τρελαίνονται όλοι και όλη την ώρα για την οποια τυχαία προσοχή πάντως) τότε μπορεί να μιλάμε για έντονη ανασφάλεια. Αν ο γνώμονας του τι κάνεις είναι αποκλειστικά η γνώμη των άλλων και δη αντρών προφανώς δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου γιατί δεν κάνεις τις επιλογές που σε καλύπτουν εσένα σαν άτομο. Τέλος,πολλές φορές νομίζουμε ότι μας λείπει η αποδοχή των άλλων ενώ μας λείπει η δική μας στην ουσία.
Scroll to top icon