ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2019 | 14:31

βλέποντας τα πράγματα διαφορετικά ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ειμαι κοπέλα 35 ετών σχέσεις με άντρες όχι πολλές γιατί ??? ζητάω πολλά ??? ζητάω και ψάχνω άνθρωπο που να είναι της ουσίας όχι για σεξ και για σας τα εφήμερα που είναι σήμερα στην μόδα δε με γεμίζουν . εάν δε βρω άνθρωπο που να σκέφτεται όπως και εγώ ας μένω μόνη για πάντα δε γουστάρω να αναλώνομαι σε εφήμερα γιατί έτσι αρέσει στους περισσότερους σήμερα. άντρες γυναίκες έχουν γίνει έτσι στην πλειοψηφία τους όχι όλοι . δε θέλω να ειμαι ερμαιο στις ορέξεις του καθενός που λειτουργεί με γνώμονα να περνάω καλά και ισ λα με υγειά. ειμαι αυτό που λεν σχεσακιας και δε μαρεσουν οι εναλλαγές συντρόφων . εάν βλέπω τετοιο άτομα να πλησιάζει που ψάχνετε για εφήμερα πραγματάκια τρώει σουταρισματακι ωραίο. δε το λέω να θίξω τους ανθρώπους οπου έτσι συμπεριφέρονται απλός το λέω γιατί λειτουργώ διαφορετικά εγώ. πως το βλέπω εγώ και ποσοι ταυτίζονται μαζί μου ???
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι καλό που ξέρεις τι θες αλλά δεν μπορείς να ξέρεις από την αρχή πόσο θα πάει. Βέβαια κι εγώ προτιμώ άτομα που κι αυτά προτιμούν τις σχέσεις (το αν θα πετύχει μεταξύ μας είναι άλλη υπόθεση) χωρίς όμως να λέμε και τίποτα από την αρχή. Το καλύτερο είναι να γνωριστούμε χωρίς μεγαλοστομίες ή ψαρώματα.Υ. Γ. Δεν έχει κάτι κακό ή καλό αυτό που λες. Έτσι λειτουργείς εσύ και είναι δεκτό.
Scroll to top icon