ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2019 | 17:35

Ακμη

Πριν από ένα μιση χρόνο έκανα θεραπεία με χάπια για τα σπυρακια διότι είχα κυστική ακμή. Επειδή είμαι στην εφηβεία με είχε ρίξει πολύ αυτό το γεγονός και εκείνη την περίοδο δεν ήθελα ούτε ένα βγαίνω ούτε να πηγαίνω σχολείο γιατι ντρεπόμουν και ένιωθα πολύ άσχημα. Δεν ήθελα ούτε να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Ειχα κατι σαν καταθλιψη και η ψυχολογια μου ειχε πιασει πατο. Τέλος πάντων μόλις τελείωσε η θεραπεία μου (αρχές Ιουνίου) ημουν πολυ χαρουμενη γιατι δεν είχα ούτε ένα σπυράκι και καθολοου σημάδια σχεδον. Είχα πολύ αυτοπεποίθηση. Με τον καιρό (6 μηνες) άρχισα να βγάζω σπυρακια αλλά δεν με πειραζε γιατί ήταν απειροελαχιστα. Εδώ και ένα μήνα όμως έχω ξεκινήσει να έχω αρκετά σπυρακια. Φοβάμαι τόσο πολύ μην ξανά επιστρέψω στην φάση που ήμουν. Δεν θα μπορέσω να περάσω πάλι τέτοιο Γολγοθά. Ό δερματολόγος μου λέει ότι είναι ψυχολογικό το θέμα. Αλλά εγώ έχω τρομοκρατηθει..δεν ξέρω τι να κάνω (οι κρεμες δεν κάνουν δουλειά στο δέρμα μου)
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε γυναικολόγο δε σε παρέπεμψε ο γιατρός;Οι πολυκυστικές ωοθήκες πχ δημιουργούν ακμή.Επίσης μήπως να πάρεις γνώμη από δεύτερο δερματολόγο;Τέλος είσαι έφηβη,αν δεν έχει να κάνει με κάποιο άλλο θέμα υγείας που ως αποτέλεσμα έχει την ακμη,καλό θα ήταν να ηρεμήσεις γιατί όντως η ψυχολογία παίζει ρόλο σημαντικό.Εξάλλου μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο καλό μεικ απ' που θα σου προτείνει γιατρός η φαρμακοποιός.
Scroll to top icon