ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2019 | 16:00

Μπαράκι

Συνάντησα ένα παλιό φίλο που ήθελε να μου προτείνει συνεργασία επειδή του είπα ότι σκέφτομαι να ανοίξω μαγαζάκι καφετέριας. Μου είπε ότι και αυτός το ίδιο σκεφτεται αλλά στην πορεία άρχισε να μου λέει ότι θα έχω ειδική θέση και θα φέρνω γυναίκες από τα Βόρεια που θα εργάζονται νόμιμα. Δεν πίστευα στα αυτιά μου και του θύμισα τις παλιές μας αξίες και αρχές. Αυτός είπε ότι όλα είναι νόμιμα και κομπλέ και είναι σύνδεση εμπορίου με εισαγωγές και εξαγωγές. Και του λέω δηλαδή θες να μου προτείνεις τη θέση του νταβατζή; Του νόμιμου νταβατζή μου λέει. Ε δε συγκρατήθηκα. Του είπα ότι θα τον πάω μέσα έτσι και τολμήσει να κάνει κάτι στο όνομά μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό θα έλεγα, ακριβώς όμως.Υ.Γ. Αν φοβάσαι πως κάποιος μπορεί να κάνει με το όνομα σου η στο όνομα σου κάτι κακό,καλύτερα να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό,δεν το έχεις και πολύ.Φιλικά στο λέω :)
Scroll to top icon