ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2019 | 22:28

ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΡΙ

Ασύνειδητος ιδιοκτήτης ντόπερμαν σήμερα είχε το σκύλο του χωρίς λουρί και έκανε επίθεση στο δικό μου, το οποίο είναι ένα μαλτέζ. Το σκύλο μου τον είχα δεμένο, το ντόπερμαν του « κυρίου», μας είδε από μακριά και έτρεχε επιθετικά, δάγκωσε την μπλούζα του ζώου μου κι ευτυχώς δεν πέρασαν τα δόντια του στο δέρμα του δικού μου σκύλου. Ο έν λόγω άνθρωπος που μόνο άνθρωπος δεν είναι, αν και μας είδε από μακριά, που σπαρτάραγα, φώναζα βοήθεια και ούρλιαζα, άρχισε να πλησιάζει αργά χωρίς να έγινε τίποτε. Αντί έστω για ένα συγγνώμη μού είπε ότι εγώ έφταιγα που φώναζα, εντωμεταξύ εκείνη την ώρα το σκυλί του μάς έκανε ξανά επίθεση άλλες δυο φορές, ενώ είχα την Νήρη στα χέρια μου θα δάγκωνε κι εμένα. Του είπα ότι θα φωνάξω την αστυνομία, αλλά έπρεπε να φύγω, γιατί ίσα ίσα που μπορούσε και ο ίδιος να κρατήσει κάπως το σκύλο του που συνέχιζε τις επιθέσεις και ήμουν μόνη και τρομαγμένη υπερβολικά.. Το περιστατικό έγινε στην κάτω πλευρά του Νιάρχου, κάτω από την πλατεία νερού, στο λιμάνι. Δεν είπε ούτε συγγνώμη, ακόμα κι αν είδε ότι συνέχιζε ο σκύλος του τις επιθέσεις, βέβαια δεν είδα αυτό τον άνθρωπο να κρατά λουρί στα χέρια του. Το ντόπερμάν του είχε μια πολύ λεπτή αλυσίδα στο λαιμό του, σαν διακοσμητική, καλά καλά ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να κρατήσει το σκύλο του. Επισημαίνω το γεγονός για να προσέχετε τους ιδιοκτήτες σκύλων και κυρίως μεγαλόσωμων που τα έχουν χωρίς το βασικό στοιχείο που χρειάζεται για την αφάλεια των ζώων μας αλλά και τη δική μας, το λουρί.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν έπρεπε επί τόπου να κάνεις καταγγελία. Φαντάσου να είχες κουταβάκι ή να ορμαγε σε κανένα μικρό παιδάκι. Ο τύπος είναι ανεύθυνος και ακατάλληλος για ιδιοκτήτης σκύλου.
Βόλτα χωρίς λουρί, πρόκληση βλάβης από σκύλο κ.λπ. κ.λπ. 300 ευρουλίνια. Την επόμενη που θα συναντήσετε τον caveman ιδιοκτήτη, πείτε του τα χαμπέρια. Ορισμένοι μόνο με το φόβο της τσέπης καταλαβαίνουν.
Scroll to top icon