ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2019 | 09:09

Σύντροφος της προκοπής

Πολλές φίλες μου τα έχουν με αγόρια μόνο για να τα εχουν με κάποιον. Πληγώνονται κάθε μήνα και μετά πάνε στον επόμενο, με τον φαύλο κύκλο να μην σπάει. Έκανα ακριβως το ίδιο μέχρι πρόσφατα γιατί δεν τραβούσε άλλον, απλά χάνεις τον χρόνο σου.Βλέπω όλα αυτά τα αγόρια και λέω.. δεν υπάρχουν πολλά άγορια που να θέλουν να βρούν μια ωραία σχέση ή κάτι σχετικο τελος παντων; Τι στο καλο.τα περσσσότερα αγόρια με οποία κάνω παρέα είναι κολλημένα με κορίτσια που τους ψιλοφτυνουν και δεν έχει αρχίσει κάτι καν μεταξύ τους. Έχω βαρεθεί να δίνω συμβουλές στις 3 η ωρα το βράδι τύπου "Αν δεν είσαι ο τύπος της, θα συνεχίσει να σε βλέπει σαν φίλο."Ακουω ιστοριες από τις θειες μου, που οι κορες τους είναι επισης φοιτήτριες και συζουν με τις σχεσεις τους (για να μοιράσουν και το νοίκι, δύσκολες εποχές) και εντωμεταξύ εμένα το κρεβάτι μου κάθε πρωί που ξυπνάω είναι καρα-άδειο, αν είμαι τυχερή θα έρθει η γάτα μου και θα με γεμίσει τρίχες.Με αποτέλεσμα... να κοιτάζω στο καθρέφτη και αναρωτιέμαι αν φταίει που στήθος δεν έχω ούτε για δείγμα, αν τα μαλλιά μου παραείναι κοντά ή αν η λιγοστή ακμή που έχω από εδώ και από εκεί κάνει μπάμ. Στο κάτω κάτω, είμαι η Ελληνίδα του 1,67 με κάτασπρο δερματάκι και μαύρα μαλλιά - και όχι η ξανθιά γαλανομάτα ξαδέρφη μου που αν βαφτεί θα είναι σαν να βγήκε από παραμύθι :sad: Αλλά πες και ότι μετράει και ο χαρακτήρας σε ίσες ποσότητες - έχω την εντύπωση πως για να βρεί κάποια κοπέλα αγόρι πρέπει να είναι πολύ κοινωνική/τσαχπίνα , με αυτοπεποιθηση και να τους αρέσει και εμφανισιακάΜέχρι να τα αποκτήσω και τα τρία , θα κάνω προσευχές να μην μαδάει η γάτα μου συχνά.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αντί να κλαις το κάτασπρο δερματάκι σου (που είναι πανέμορφο) και τα μαύρα σου μαλλιά (επίσης) γιατί δεν τα αναδεικνύεις ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ τα; Οι μεγάλες αντιθέσεις προκαλούν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. :)Για το δε ύψος, παντελώς ακατανόητο το παράπονο, μια χαρά είναι.Σωστά επικεντρώνεσαι καθυστετημένα στην αυτοπεποίθηση, την κοινωνικότητα και τη χάρη.
Ξεκινάς με την απορία για τις φίλες σου που αλλάζουν συντροφους συχνα, τα αγόρια που να θέλουν μια ωραία σχέση, και μετά επικεντρώνεσαι στην εμφάνιση σου.Μόνο από εμφάνιση θα κολλήσουν όλοι οι προαναφερθέντες..συνέχισε να έχεις τον ωραίο σου εαυτό και σε κάποια φάση να δεις που θα γκρινιάζει η γάτα σου που δε μπορεί να μασήσει στο κρεββάτι γιατί έχεις παρέα.Εν πάση περιπτώσει, τα ίδια πρόβληματα τα διαβάζεις και από άντρες..Το σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου, να περνάς καλά, να κάνεις φυσικά τη προσπάθεια σου με τον άλλο φύλο όταν θες, και άμα είναι να βγει κάτι θα βγει! :)
Scroll to top icon