ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2019 | 22:36

Ας ξημερώσει...

Γιατί απατούν; Γιατί έπρεπε να με πληγώσει έτσι,προχτές συζητούσαμε για το πότε θα κάνουμε το γάμο μας και σήμερα αδειάζω τα συρτάρια του,θα περάσει μου είπε να πάρει τα πράγματα του.Δεν περνάει η νυχτα.Άδειασα,μακάρι να μη φτάναμε εδώ,πονάω.Χωρίζουμε ο καθένας για τους δικούς του λόγους,αυτός είπε ότι τον ενοχλεί η συμπεριφορά μου αλλά για αυτό που μου έκανε ούτε λόγος.Εγώ νιώθω προδομένη,λίγη,άχρηστη...κ αυτός στον κόσμο του.Κατηγορει εμενα για άλλους λόγους.Ποσο θέλω να κλάψω,να του πω τόσα πράγματα αλλά δεν βγαίνει κουβέντα και ίσως να ναι καλύτερα.Σε έναν τοίχο όσο και να μιλάς γονίδιο είναι.Αύριο θα πει σε όλους πως εγώ έφταιγα και στο μυαλό του έτσι το έχει,εγώ ξέρω πως με απάτησε και δεν το παραδέχεται. Ας είναι...Δε χωνεύεται όμως.
6
 
 
 
 
σχόλια
γιατι απατουν...??χχχμμμ...μπορουν να γραφτουν ολοκληρα βιβλια για το γιατι.το θετικο της υποθεσης ειναι οτι το πηρες χαμπαρι πριν παντρευτεις...οποτε εχεις γλιτωσει ΑΠΕΙΡΩΣ χειροτερες καταστασεις.
Κουράγιο...Απλά να ξέρεις ότι όσο και να φταίτε και οι δύο για τα οποία προβλήματα σας, η απάτη δεν είναι δικιά σου ευθύνη. Είναι 100% δικιά του.Συγκεντρώσου μόνο σε εσένα. Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτόν. Σε πρόδωσε και πλήγωσε. Άστον να πάει στο διάολο.Κουράγιο
Περνας κατι που πέρασαν κ θα περασουν χιλιαδες ανθρωποι κ έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Ουτε άχρηστη οπως νομιζεις εισαι ούτε τπτ. Απλα σου συνέβει κατι που στις μερες μας ειναι συνηθισμένο. Προσπαθησε να το δεις σφαιρικά λοιπον. Θελει το χρονο του φυσικα κ δεν ειναι ευκολο. Αλλα εχεις δυο επιλογές. Ειτς μένεις κάτω η σιφα σιγα σηκωνεσαι.
Scroll to top icon