ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2019 | 17:08

Παντρεμένοι στο διαδίκτυο.

Όσες φορές μου έχει συμβεί να μου την πέσει κάποιος και ανακαλύψω ότι είναι παντρεμένος, οι συνομιλίες πάνε πακέτο στη γυναίκα του. Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ποιος την έπεσε σε ποιόν και δε μπορεί να την γεμίσει αρλούμπες. Ας τα κάνει η γυναίκα ό,τι θέλει δε με νοιάζει. Όποιος παντρεμένος θέλει να φλερτάρει και να την πέφτει σε άλλες να αναλάβει τις ευθύνες του. Τι, όχι; Και ο πρώην μου που έμπλεξε με παντρεμένη χωρίς να το ξέρει, έστειλε τις καυτές συνομιλίες στον άντρα της και καλά έκανε. Έχουμε υποχρέωση να καλύπτουμε ψεύτες; Μακάρι να το κάνουν πολλοί γιατί έχουμε ξεφύγει, εγώ θα το κάνω όσες φορές και αν συμβεί. Δε βλέπω για ποιο λόγο να τους προστατεύω, τους συντρόφους αυτών των ανθρώπων που δε φταίνε ποιος θα τους προστατέψει; Τώρα αν το ζευγάρι τα έχει βρει και κάνει ο καθένας τη ζωή του δεν τρέχει τίποτε, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εγώ τα στέλνω όλα και έχω δυο φίλες μου που κάνουν το ίδιο, ελπίζω αν συμβεί και σε μένα κάποτε να βρεθεί μια κοπέλα να μου ανοίξει τα μάτια.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ δηλαδή κάθεσαι και ασχολείσαι με όποιον σου την πέσει στο νετ, πιάνεις την καυλαντα και μετά το παίζεις Μπατμαν στους "κακούς" του Γκοθαμ city.. Μάλιστα.. Το να βρεις κάναν άνθρωπο σε real mode το χουμε σα σενάριο ή το χουμε μόνο πίσω από το pc το άθλημα ??
Scroll to top icon