ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2019 | 06:48

Συκοφαντία!

Σας εχει τυχει να σας διασυρουν για την υγεια σας; Πρωην φιλη λεει σε γνωστους και φιλους για την περιπετεια υγειας μου και με κατηγορει αποκαλωντας με με τη λεξη αναπηρη η αυτην εχει φοβο με τα θεματα υγειας της...εχω υποστει ηθικη βλαβη απο την συγκεκριμενη κοπελα..επηρεαζει τους παντες μεσα απο συκοφαντια. Βεβαια δεν το κανει μονο σε εμενα..οταν εκανα παρεα μαζι της κατηγορουσε σχεδον ολες τις φιλες της και μπροστα τους το παιζει καλη ηθικη και τους βοηθαει, ετσι την πατησα και εγω και την πιστεψα..Επισης χαλασε και την σχεση μου! Το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινουν ευκολα το ποιον της καθως το χειριζεται με αψογη διπλωματια..Απλα ηθελα να το πω γιατι με πνιγει η αδικια! Δεν πειραξα κανεναν στην ζωη μου το αντιθετο οπου μπορω θα κατανοησω και θα προσφερω αγαπη, το μονο λαθος μου ειναι οτι εμπιστευομαι ευκολα ανθρωπους και ειμαι ειλικρηνης για τα παντα! Ευχομαι Καλη Ανασταση σε ολους με υγεια και αληθινους ανθρωπους γυρω σας!
2
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά είναι σκατάνθρωπος η φίλη και είναι απο πολλές πλευρές λάθος αυτό που κάνει. Πού να το περίμενες, αλλά μπορείς να μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα πληροφορίες σε άτομα που δεν ξέρεις ακόμα καλά. Οχι οτι θα έπρεπε να μένει κρυφή ή να θεωρείται ταμπού η ασθένεια, αλλά επειδή ο καθένας έχει μια εξοργισιτκή γνώμη για τα πολύ προσωπικά μας θέματα.
Είχα ακούσει κι εγώ ένα σωρό κακίες όταν πάλευα με την ανορεξία. Πολύ χοντρές κακίες όμως, ανατριχιαστικές.Υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν να έχει ο διπλανός τους πρόβλημα και ευχαριστιουνται να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα. Δεν ξέρω γιατί, ξέρω όμως ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κόβεις κάθε επαφή.
Scroll to top icon