ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2019 | 23:02

...

Προσφατα ο ξαδερφος μου, που τα ειχε με την κολλητη μου, χωρισαν. Ο ξαδερφος μου εχει βρει αλλη κοπελα και εγω, παρολο που το ηξερα, δεν το ειπα φυσικα στη φιλη μου, γιατι ο ξαδερφος μου δεν θα ηθελε να αποκαλυψω το "μυστικο" του, ειδικα στην πρωην του. Η φιλη μου προσφατα εμαθε απο αλλο ατομο για τη σχεση του ξαδερφου μου. Με ρωτησε αν το ηξερα. Της απαντησα την αληθεια, οτι το ηξερα. Οταν το ακουσε αυτο, εγινε εξαλλη. Με κατηγορησε που δεν της το ειπα, και οτι δεν ειμαι καλη φιλη κλπ κλπ. Της εξηγησα οτι και ο ξαδερφος μου ειναι πολυ κοντινο μου προσωπο και δεν θα μπορουσα να αποκαλυψω κατι τοσο προσωπικο του, ειδικα σε εκεινη. Εκεινη επεμενε οτι επρεπε να της το πω, και οτι θα ηθελε να το ξερει. Ε χεστηκα κοπελα μου τι ηθελες, να στο πω και ετσι. Δεν το ξερα να γινω εγω κατινα και να αποκαλυπτω τα μυστικα του κοσμου για να ικανοποιω την περιεργεια των γυρω μου. Αι σιχτιρ. Μερικοι ανθρωποι νομιζουν οτι ολα περιστρεφονται γυρω απ' αυτους.
6
 
 
 
 
σχόλια
Και ο ξάδερφος σε έβαλε σε δύσκολη θέση, επειδή σου είπε να μην το πεις ενώ κάποια σιτγμή θα μαθευόταν. Γιατί να θέλει να μην το μάθει η πρώην, όταν θα κυκλοφορεί με τη νυν; Αν σου έλεγε μην πεις για οτ πρόβλημα υγείας μου οκ, αλλά αυτό ήταν λίγο παράλογο.
Δεν ήθελες να ανακατευτείς, φαίνεται ότι ήσουν σε δύσκολη θέση και είναι σεβαστό. Αλλά γιατί τέτοιοι χαρακτηρισμοί για την κολλητή σου; Φαίνεται να έχεις αρκετό θυμό.
Δηλαδη στη θεση της θα τη δικιολογουσες? Δεν εισαι φιλη της ουτε καν κολλητη της. Ποιο μυστικο καλυψες δηλαδη? Οτι ο πρωην της προχωρησε και καλο θα ηταν να προχωρησει και αυτη? Μαγαλυτερη κατινια που το εκρυψες απ τη "κολλητη" σου.
εγω παντως αν ημουν στη θεση της κοπελας, θα προσπαθουσα να καταλαβω τη δυσκολη θεση στην οποια βρισκεται η εξομολογουμενη και δεν θα "απαιτουσα" να μου αποκαλυψει κατι που προφανως ο ξαδερφος της της το ειπε εμπιστευτικα. Η εξομολογουμενη δεν ειναι μονο φιλη με την κοπελα αυτη, εχει και δεσμο αιματος με τον αλλον ανθρωπο. Επρεπε να κρατησει μια ισορροπια.
Αρχικα για μενα ειναι λαθος και ο ξαδερφος που ζητησε να κρατηθει μυστικο κατι τετοιο βαζοντας την εξ σε αυτη τη θεση. Επισης απο τη τελευταια παραγραφο της εξ καταλαβαινω οτι δε τη βλεπει και τοσο φιλικα την κολλητη της.Υπηρχαν και αλλοι τροποι να το χειριστει νομιζω. Δεν ειναι κατινια να προειδοποιεισεις την κολλητη σου οτι ο τυπος που θελει ειναι αλλου,ουτε και να πεις στον ξαδερφο σου να ειναι ξεκαθαρος για να μη σε βαζει σε αυτη τη δυσκολη θεση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon