ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2019 | 16:55

Συμβουλές..κανείς;;

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα δίλημμα σχετικά με ένα θέμα και θα ήθελα τις συμβουλές σας.Αρχικά,εδώ και δύο χρόνια συγκατοικώ με το αγόρι μου.Όμως κάθε καλοκαίρι και γιορτές βρίσκομαι πάντα στο πατρικό μου.Φέτος,μας έκαναν μια πρόταση για δουλειά σε ένα παραλιακό μέρος με πολύ καλά χρήματα και σκεφτόμαστε να πάμε.Εγώ όμως φοβάμαι την αντίδραση των γονιών μου(είμαι 21 χρονών) και είμαι σίγουρη πως δεν θα συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.Τι μπορώ να κάνω για να τους έρθει πιο ομαλά;Επιπλέον,θέλω να προσθέσω ότι οι γονείς μου δεν θέλουν να δουλεύω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν σου δίνουν λεφτά, ή προσπαθείς να βγάλεις λεφτά απο τη δουλειά ώστε να μην τους έεις ανάγκη, ή τους λες ψέμματα. Αν θες να κάνεις κάιτ και δε σε αφήνουν, είναι πολύ εύκολο να φτάσεις σε μεγάλη ηλικία και να μετανιώνεις για τα πράγματα που δεν έκανες. Είσαι 21 και δεν τους πέφτιε λόγος. Είναι δύσκολο να τσακωθείς, αλλά αν υποκύπτεις και αποφεύγεις τη σύγκρουση θα περνάει το δικό τους και θα ζήσεις τη ζωή που σχεδίασαν. Σκέψου οτι και αυτοί έκαναν πράγματα που δεν ήθελαν οι γονείς τους να κάνουν. Αυτοί επέλεξαν πώς να ζήσουν τη ζωή τους και έτσι τώρα κι εσύ κάνεις τις επιλογές σου. Αν θέλουν να καθορίζουν το πώς θα ζεις, δε θέλουν το καλό σου αλλά προσπαθούν να ζουν μέσα απο τη ζωή σου. Δε θέλουν να δουλεύεις, όμως αν δε δουλεύεις και συγκατοικείς είσια πιο ευάλωτη γιατί αν μια μέρα χωρίσετε μάντεψε ποιός δε θα έχει χρήματα και σπίτι. Επίσης με δουλειά είσια πιο ανεξάρτητος και συνεισφέρεις στα έξοδα του σπιτιού. Και πες οτι δε ζουν πια οι γονείς σου, αν δεν έεις δουλέψει ποτέ και δεν έχεις εμεπιρία, είναι πολύ πιο εύκολο αν βρεθείς ξεκρέμαστη/ος μετά απο χωρισμό χωρίς προοπτικές σε μεγάλη ηλικία. Μπορείς απλά να τους ανακοινώσεις οτι θα πάτε αντί να ζητήσεις άδεια και αν αρχίσουν τις απειλές, τους λες οτι θα το δεχτούν και δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Στο κάτω κάτω, αν αναγκαστούν να καταλάβουν οτι μεγάλωσες, απο το να σε χάσουν θα εκπαιδευτούν. όσο τους δίνεις ώρο, τόσο θα σε πατάνε, ενώ μπορείς να αλλάξεις τη δυναμική (αν έχεςι χρήματα και δε σε συντηρούν).
Scroll to top icon