ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2019 | 10:46

Ένα μεγάλο δίλημμα

Έχει μπει ένα μεγάλο δίλημμα στη ζωή μου και θέλω βοήθεια.Κανείς από φίλους και συγγενείς δε μου έχει προσφέρει κάποια ουσιαστική βοήθεια.Είμαι με μία γυναίκα εδώ και 5 χρόνια.Είμαι 42 χρονών.Αυτή θέλει γάμους και παιδιά αλλά εμένα δε με καίει κιόλας.Θα έλεγα ότι απλά βρήκα σε αυτή μια συντροφιά και ένα μικρό πάθος που έσβησε μετά από λίγο καιρό.Επίσης μένουμε στην Αθήνα αλλά αυτή η πολη είναι απάλευτη,τόσο οικονομικά,όσο και για να μεγαλώσεις ένα παιδί ή να ζήσεις ποιοτικά.Δεν έχω τίποτα δικό μου εδώ και ελάχιστους φίλους που την κάνουν σιγά σιγά για επαρχία.Όπως πολύ καλά καταλάβατε θέλω να φύγω από Αθήνα Με τη δουλειά μου μπορώ να το κάνω άνετα και μάλιστα έτσι να αυξήσω και τις απολαβές μου σε ένα μικρό βαθμό.Οπότε τι κάνω;Της προτείνω να φύγουμε μαζί και όπου καταλήξει;Φεύγω μόνος μου με τον κίνδυνο να τη χάσω για πάντα και στην ηλικία που είμαι να διατρέχω τον κίνδυνο να μη δημιουργήσω ποτέ οικογένεια;Ή κάθομαι εδώ και πεθαίνω στα 50 με τα ζάναξ στο χέρι και αφήνοντας ένα παιδί ορφανό;Βοήθεια!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα πας επαρχία, θα κάνεις οικογένεια, θα πάρεις διαζύγιο, θα πάρεις ΚΑΙ ζαναξ... Είσαι πολύ χλιαρος για αυτή τη ζωή. Πολύ μέτριος, αναποφασιστος. Βασικά... Κάνε στην ακρη.
Scroll to top icon