ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2019 | 09:44

Στριμμένη πρώην.

Τα έφεραν έτσι οι συνθήκες που γνωρίστηκα με την πρώην του αγοριού μου η οποία έμαθα ότι είπε σε κοινή μας γνωστή, ότι της φάνηκα πλήρως αδιάφορη και σαν χαρακτήρας και εμφανισιακά, πολύ βαρετή, πολύ παιδάκι, σιγουράκι και κακομοίρα και μετά έστειλε και στο αγόρι μου ενώ δεν μιλάνε για να του πει ότι με γνώρισε και με έλεγε νήπιο. Εγώ δεν είπα κακό λόγο, όχι γιατί δεν είχα κάτι κακό να πω αλλά γιατί θεώρησα ότι το να την θάψω θα ήταν ώστε να εκτονώσω τα ψήγματα ζήλειας και ανασφάλειας που ένιωσα. Με το αγόρι μου έμαθα απο αυτόν ότι τα είχαν 3 χρόνια και χώρισαν πριν 10 μήνες γιατί τσακώνονταν συνέχεια, είχε βίαιες τάσεις και τον έβγαζε εκτός εαυτού, κάνανε πολύ σπάνια σεξ και δεν τον σεβόταν όταν μίλαγε. Εγώ με τον φίλο μου τα πάμε πολύ καλά και ποτέ δεν ένιωσα ότι είμαι το rebound ή ότι δεν με θέλει αρκετά μιας και φαίνεται πολύ ερωτευμένος και μου λέει συνέχεια ότι είμαι όλα όσα ήθελε ποτέ. Απλά απορώ πως είναι δυνατόν να τα είχε μαζί της και τώρα να είναι μαζί μου όταν είμαστε η μέρα και η νύχτα, σε τρόπους συνήθεις και εμφάνιση. Εννοώ πως γίνεται τρία χρόνια να είσαι με κάποια που είναι εντελώς αγριογκόμενα και μετά να πηγαίνεις στο γατάκι, γιατί γατάκι είμαι μπροστά της; Επίσης το άλλο που πρέπει να πω ,είναι ότι ζήλεψα γιατί αυτή ήταν πολύ πιο όμορφη από εμένα. Ειλικρινά αισθάνθηκα πολύ μειονεκτικά. Είμαι όμορφη κοπέλα και το ακούω συχνά, αλλά αυτή ήταν το λιγότερο εντυπωσιακή σαν να έχει βγει από παραμύθι. Εντάξει, ξέρω δεν μετράει μόνο αυτό, αλλά με πιάνει ανασφάλεια και νιώθω όντως κάπως αδιάφορη.
1
 
 
 
 
σχόλια
τι να το κάνεις να έχει βγει ο άλλος/η από παραμύθι (εμφανισιακά), αλλά να σου κάνει την ζωή κόλαση με την συμπεριφορά του/της. Σαν πολύ δεν ασχολείσαι νομίζω.Αυτός θέλει να είναι μαζί σου και απ'ότι γράφεις περνάτε μια χαρά, δεν υπάρχει κάτι άλλο για ν'αναλύσουμε.
Scroll to top icon