ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2019 | 16:36

cringe af θεματα που πρεπει να πω

παιδια οσο κριντζ και αν σας διαπερασει καθως διαβαζεται αυτο, με συγχωρειτελοιπονειμαι ερωτευμενηοκευ το ειπα.δεν ξερω τι φαση αλλα μου αρεσει ενα αγορι απο περυσι τον μαιο δηλαδη εναν χρονο και νιωθω πολλα πραγματα για αυτονεκεινος δεν ειναι και κανας θεος δηλαδη βλεπω αλλους και λεω τι μαναρια αλλα εχει κατι που με τραβαει φουλδυστηχως δεν μιλαμε πολυ και τον βλεπω σπανια σε παρελασεις και τετοια επειδη παμε σε αλλο σκουλμια φορα τον αγκαλιασα και καλα για να τον χαιρετησω και ηταν οτκ μου εχει συμβει●το βασικοτερο προβλημα μου ειναι πως οταν μιλαμε τσατ δεν ξερω πως να συνεχισω την συζητηση ουτε τον τροπο ουτε θεματα γενικοτερα για συζητηση και μην μου πειτε κατι απλο πχ ποτε εχεις γενεθλια νταξει αυτο το ξερω και ειναι και πολυ ακυροτεσπα χθες τον ειδα και κατι επαθα και ετρεμα πραγματικα και δεν μπορουσα να σταματησω να τον κοιταζω, ετσι καταλαβα ποσα πολλα νιωθω για εκεινον.
2
 
 
 
 
σχόλια
"εκεινος δεν ειναι και κανας θεος δηλαδη βλεπω αλλους και λεω τι μαναρια αλλα εχει κατι που με τραβαει φουλ"Και θα αναρωτηθείς σε λίγα χρόνια γτ οι "κακοί" άντρες κοιτάνε κυρίως εμφάνιση κλπ κλπ...Άστον να πάει στο καλό κοπέλα μου, αφού είσαι ακόμα στο κόσμο σου..
Scroll to top icon