ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2019 | 00:42

Τι συμβαίνει ρε παιδιά;

Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο. Εγώ 18 εκείνος 20. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ποτέ! Κάνουμε μόνο τα προκαταρτικά, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει και δεν προχωράμε. Μήπως δεν του αρέσει το σεξ; θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος ;
10
 
 
 
 
σχόλια
Είστε μαζί 1.5 χρόνο και δεν έχετε την οικειότητα να συζητήσετε κάτι τέτοιο; Είναι άξιο απορίας που ρωτάς εδώ, και δε ρωτάς εκείνον. Το θέμα αυτό αφορά εσένα κι εκείνον. Ρώτα τον, ξεκάθαρα.
Μωρέ άπειρος στα 15 οκ φυσικό, άπειρος στα 25 αρχίζει και γίνεται επιστημονική φαντασία, άπειρος στα 50 φεύγα, είναι ταινία τρόμου....εκτος κι αν είναι ομοφυλόφιλος και είπε στη μεσηλικίωση να το γυρίσει. (Σημείωση ...όταν θυμώνω γίνομαι πολύ εριστική . Θα με ανεχτείτε όπως σας ανέχομαι κι εγώ .)
Μπορει το ιδιο να σκέφτεται κ αυτος. Σας κοβω να περιμενει ο ενας τον αλλον να κανει κινηση και να αναρωτιεστε το ιδιο πραγμα. Σας λατρευω εσας τα μικρουλια!!!!! Μιληστε ρε παιδια μεταξύ σας. Μην πνιγεστε σε μια κουταλια νερο! Φιλακια!
Scroll to top icon