ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2019 | 18:54

Χωρισα

Χωρισα πριν 3 μερες και ειμαι χαλια. Ειχαμε σχεση 6 χρονια, απο τον δευτερο χρονο συζουσαμε. Αυτος χωρισμενος με δυο παιδακια. Του ειχα πει οτι θελω γαμο και ειχε πει και αυτος οτι θελει να ξαναπαντρευτει. Τελευταια, του ελεγα οτι θελω να κανουμε παιδακι. Ελεγε οτι τα οικονομικα μας δεν ειναι για παιδι. Αυτος παιρνει γυρω στα 1500 ευρω τον μηνα και εγω 500 ευρω. Γνωριζω οτι πληρωνει διατροφη για τα παιδια, αλλα 2000 ευρω δεν αρκουν για 2 ενηλικες και 3 παιδια; Δεν ειναι πολλα, αλλα δεν ειναι και λιγα. Του ειπα οτι τοσα χρονια με κοροιδευε και αυτο ειναι δικαιολογια για να αποφυγει τον γαμο. Ειχε αντιθετη αποψη. Δεν τον πιστευω. Μαζεψα τα πραγματα μου και εφυγα. Δεν με εχει παρει καν τηλεφωνο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ειχε πει οτι ηθελε να ξαναπαντρευτεί, αλλα για τριτο παιδί είχατε συζητήσει;Μπορεί να θελει το γαμο, αλλά οχι αλλο παιδι.Τέλος, δεν ξερεις τι διατροφη πληρωνει, δεν ξερεις τι εξοδα εχει ενα παιδί, αλλά μπορεις να υπολογίσεις αν σας φτάνουν; Ρωτα τον χριστιανό, γιατι πιστευει οτι δεν φτανουν; Βαλτε τα κάτω και δειτε, τι σας περισσευει, τι μπορειτε να κάνετε;Εσυ πεταξες μια βομβα, και αφηνεις τον αλλον να η διαχειριστει. Μαζι ειστε σ'αυτό και χρειαζεται να ειστε ξεκαθαροι για τα θελω σας και πως να τα πραγατοποιήσετε.
Με 1500 ευρώ και διατροφη για 2 παιδια και συντηρηση του εαυτου του και να να κάνει νέα οικογένεια με συν τα δικά σου 500...Είναι πολύ δύσκολο. Δυστυχώς τα διαζύγια δεν είναι για όλους. Πικρή αλήθεια.
Scroll to top icon