ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2019 | 13:51

Έλεος

Σας φαίνεται τόσο περίεργο/ αξιοθαύμαστο/αλλόκοτο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, το ελεύθερο γυναικείο στήθος;Κυκλοφορώ χωρίς σουτιέν τους τελευταίους μήνες για συγκεκριμένο λόγο που δε θα αναφέρω. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να με κοιτάνε λες και είμαι το φρικιό ή η πορνοστάρ της γειτονιάς; Και σα να μην αρκούν τα βλέμματα, δέχομαι και σχόλια. Χυδαία και προσβλητικά. Ξαφνικά είμαι ένα κομμάτι κρέας; Δύο β...ζ...ρ...ς χωρίς προσωπικότητα; Και τελικά από πότε το φυσικό έγινε αφύσικο;
14
 
 
 
 
σχόλια
Παρέλειψες τις γυναίκες με εγχειρισμένους μαστούς, όσες έχουν υποβληθεί σε λήψη υλικού για βιοψία και τους πονά το σουτίεν, τις μαστεκτομές....αλλά μην χαλάω την φαντασίωση ότι όλα γίνονται για την παντοδύναμη αντρική ματιά, το λήγω εδώ.
ανεξαρτήτως του λόγου που το κάνει κάποια γυναίκα, αν κατι είναι ωραίο θα πάει το μάτι ασυναίσθητα πάνω.Αν εχεις ωράιο στηθος και μου έρθεις φατσα καρτα προφανώς θα το δω so what. Γιατι αυτο να σημαίνει οτι σε βλεπω σαν κρέας ήγ οτιδήποτε, δεν σε ξέρω καν. ξεκολλάτε λίγο.
Δεν καταδικάζω την αντρική ματιά. Την σέβομαι στις πραγματικές της διαστάσεις.Την πεποίθηση (από οπου κι αν προέρχεται) ότι όλος ο καημός των γυναικών είναι να τραβούν την αντρική προσοχή καταδικάζω.Ελπίζω διεσαφήνισα τώρα.
Η πρόκληση αντρικής στύσης δεν είναι μόνο επιβεβαίωση της πηδηξιμότητας μιας γυνσίλας (πόσο χαίρομαι -?- να την προκαλώ στον ηλικιωμένο περιπτερά που έχει και δυο χρυσά δόντια!) αλλά κι ένα αυτοματοποιημένο αντανακλαστικό που συμβαίνει για διάφορους λόγους στους άντρες σε διάφορες άσχετες στιγμές μες τη μέρα (ορα κατουροκαυλες)Αν του άντρα του σηκωθεί (που θα του σηκωθεί) με την δακτυλική εξέταση για προστάτη σημαίνει ότι ο γιατρός πήγαινε γυρεύοντας; Please.Επιμένω επειδή το επιχείρημα "επιτηδες τα βγάζει" είναι ένα βήμα πριν το "τα'θελε ο κωλος της" που λένε στις βιασμένες...
γενικά όλοι οι άνθρωποι θέλουν να είναι αρεστοί, και αυτό γίνεται κάποιοι παίρνουν μια ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέποντας οτι είναι αρεστοί(πχ τραβάνε βλέμματα), κάποιοι είναι ντροπαλοί και δεν θέλουν να είναι στο επίκεντρο. Τα άκρα και στις δυο περιπτώσεις (πχ να μην φοράς σουτιέν για να ερεθίσεις τον περιπτερά, ή να μην φοράς σουτιέν για κάποιο πρακτικό λόγο και να ντρέπεσαι τόσο πολύ επειδή τραβάς βλέμματα) είναι λίγο πολύ φάουλ.όπως και να έχει το κίνητρο πίσω απο το γεγονός κάνει τη διάφορα, αλλά αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Οπότε απο την στιγμή που δεν γίνεται προσβολή δημοσίας αιδούς, είναι χαζό να ασχολέιτε κανείς με το τι φοράει ή τι δεν φοράει κάποιος. Αντίστοιχα και να ντρέπεται ή να νιώθει άβολα κάποιος. Απο τη στιγμή που δεν μπορούμε να ξέρουμε το γιατί και το διότι.τωρα αν η εξ νιώθει τόσο άβολα ασ πάρει τουλ αυτα τα ειδικά τσιρότα για τισ ρόγες ώστε να μην προκαλεί τόσο τα βλέμματα. βάλε και κανα ριχτό φανελάκι στην τελική αν νιώθεις τόσο άσχημα και ασε τους αλλους να κουρεύονται.
Κοίτα. Μου αρέσει πολύ η αίσθηση χωρίς σουτιέν το οποίο νιώθω να με ενοχλεί πολλές φορές ( και δεν είμαι 4×4 αλλά το αντίθετο). Απλά όλοι το βλέπουν πονηρά γι' αυτό τους φαίνεται περίεργο. Δλδ σκέψου να κυκλοφορείς έτσι ενώ συναναστρέφεσαι τους δικούς σου, ξέρω γω τον πατέρα σου/θείο/ξάδερφο, τους φίλους του άντρα σου, τον γκόμενο της φίλης σου. Δεν είναι κακό, τι πιο φυσικό αλλά έλα που το βλέπουν πονηρά. Εγώ πάντως το κάνω στις καλοκαιρινές διακοπές :P
Βλεπω οτι ως τωρα σχολίασαν αντρες. Να κανω κ γω ενα σχολιο ως γυναικα. Δικαιωμα σου να κυκλοφορείς χωρις σουτιέν. Αλλα θεωρω οτι μπορεις να επιλέξεις καπως κατάλληλα ρουχα. Πχ αμα εσύ βγεις με λευκο T-shirt τι περιμενεις ν ακουσεις? Παμε να παίξουμε ενα trivial? Ε δε νομίζω. Εχω βγει κ γω χωρις σουτιέν αλλα πρόσεξα τι εβαλα.... βεβαια εγω δεν εχω β... ζ... ρ...ς (εντέχνως φρόντισες να μας πληροφορησεις για το μέγεθος!),οποτε δεχομαι οτι επαιξε κ αυτο το ρολο του. Φιλακια!
Πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι απο τη στιγμη που δημιουργηθηκε ενα status quo για το ποια ειναι "σωστη" εμφανιση, θα υπαρχουν μπολικοι/ες που θα τους ενοχλει το στηθος διχως σουτιεν. Δε το θεωρω σωστο ή λαθος. Φυσικα το να λενε ασχημα πραγματα, σφυριζουν κλπ ειναι απολιτιστο...Το να μη θελεις να βαλεις σουτιεν ειναι δικο σου λογος οποτε συνεχισε το και γαμα τους. Απλα σου εγραψα το παραπανω για να καταλαβεις γιατι σε μερικους φαινεται περιεργο..
Αυτά συμβαίνουν, όταν δεν υπάρχει αφθονία "αγαθών" και ο άνθρωπος αποκόβεται από τη φύση. Φέρονται σαν στερημένα ζώα, μετά. Εσύ πάντως δεν χρειάζεται να απολογείσαι σε κανέναν, υπάρχει δεν υπάρχει λόγος, αρκεί να μην υπερβαίνεις κάποια όρια, όπως της "δημοσίας αιδούς", δηλαδή να μην κάνεις σκοπίμως "επίδειξη". Και καλού κακού έχε το νου σου, γιατί κάποιοι δεν αρκούνται σε σχόλια, αλλά μπορεί να τους ανοίξει η ορεξούλα και γι' άλλα, ιδίως με τόση στέρηση που παίζει έξω εκεί...Το "φυσικό" και κάποια πράγματα που κάποτε θεωρούνταν τέχνη, ή έστω καλλιτεχνική έκφραση, στη σημερινή εποχή είναι σχεδόν πάντα παρεξηγήσιμα, ακόμη και μέσα σε κύκλους που τα ενστερνίζονται και εμμέσως τα "προωθούν"... Άλλος ένας λόγος, είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ο "φαρισαϊσμός", ή το πλέον κλισέ, "hollier than you" attitude. Ό,τι και να κάνεις, οι "άλλοι" πάντοτε θα είναι πιο "σωστοί", πιο "τίμιοι", πιο "ηθικοί" από εσένα τον ίδιο, ακόμη κι αν κάνουν περισσότερα και πιο δυνητικά παρεξηγήσιμα πράγματα από αυτά που κάνεις εσύ.
Το φυσικο εγινε αφυσικο τη στιγμη που το αφυσικο εγινε το κανονικο. Αφου το κανεις για τους δικους σου λογους μην σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι. Ουτε εσενα σε βοηθαει σε τιποτα να το σκεφτεσαι αυτο ουτε αυτοι προκειται να σταματησουν να σε σχολιαζουν.
Scroll to top icon