ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2019 | 19:21

Στείλε επιτέλους! Στείλε κάτι!

Του είπα ότι είμαι μέτριας εμφάνισης και αναστήματος και πως έχω περιττά κιλά. Στην πραγματικότητα η εμφάνιση μου χαρακτηρίζεται ως εντυπωσιακή. Μόλις με είδε έπαθε σοκ, δεν πίστευε ότι είμαι εγώ αφού το ξεπερνάμε και καθόμαστε, μου ξεκαθαρίζει απ' το πρώτο τέταρτο ότι πίνουμε τον καφέ και τέλος. Δε θέλει λέει πολλά πολλά με ψεύτικους ανθρώπους. Του εξήγησα γιατί το έκανα και με είπε και ανασφαλή. Κι εγώ του είπα ότι δεν τολμά να συνεχίσει με μια όμορφη γυναίκα. Ότι προτιμά την ασφάλεια της μετριότητας. Υπήρξε ένταση, μετά χαλαρώσαμε λίγο, γελάσαμε και του είπα ότι περνάω όμορφα μαζί του. Μου είπε κι αυτός το ίδιο αλλά δεν αλλάζει κάτι. Ίσα ίσα που απογοητεύτηκε ακόμα περισσότερο. Θα ήταν αλλιώς αν δεν είχα φερθεί έτσι λέει. Πείσμωσα!Μόλις ήρθε η ώρα να χωριστούμε, τον άρπαξα και τον φίλησα. Καταλήξαμε να ερωτοτροπούμε μέσα στον κόσμο. Πάθος! Δεν είπαμε τίποτα άλλο. Έχουν περάσει τόσες ώρες και δε στέλνει τίποτα. Λέτε να το εννοεί και να μη με εμπιστεύεται; Κι εγώ δεν ξέρω...Τον γουστάρω πραγματικά ή με τύφλωσε ο εγωισμός; Η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή από εκείνη την ώρα...Δεν αξίζω μια ευκαιρία; Δεν έβλαψα κάποιον. Μια μαλακία ήταν.
7
 
 
 
 
σχόλια
Θα εβγαινε με μια μτερια αλλα δεν θα εβγαινε με μια σουπερ;;; Το θεμα ειναι οτι δεν ωραιοποιησες τα πραγματα μαλιστα εκανες το αντιθετο και τελικα την πατησες..... περιεργα οντα οι ανθρωποι!!!
Η εμπιστοσύνη μαζι με την επικοινωνία είναι ο βασικότερος δομικος λιθος σε μια σχεση.Με αυτό που έγινε χάθηκε η εμπιστοσύνη. Αυτός τώρα θα σκέφτεται για ποσα αλλά πράγματα του έχεις πει ψέματα. Κι ας μην του έχεις πει κανένα. Καταβάθος το νιώθει, αλλά παντα υπάρχει αυτή η μικρή φωνουλα από πίσω. Προφανώς του άρεσες αφού φιλιθηκατε κτλπ. Άλλωστε στο είπε κιόλας.Επιπλέον με το να σ λέει ότι τα πράγματα θα ήταν αλλιώς ουσιαστικά είναι σαν να σε τιμωρεί για αυτό το ψέμμα.Έχει το πάνω χέρι στην κατάσταση τώρα, αν σε ενδιαφέρει θα πρέπει να κάνεις εσύ κίνηση να τον ψήσεις. Αν δεν κάνεις θα ξενερώσει κιόλας μη σου πω γτ του αρέσεις.Αν σ αρέσει κι εσένα ψηστον, αλλά πρόσεχε μέχρι ενός ορίου μην σε κάνει κι ότι θέλει για ένα ψεμματακι. Έτσι κι αλλιώς καλύτερη του βγήκες όχι χειρότερη. (^^)
Δεν ξέρω πώς θα το πάρει, αλλά είναι σα να τον δοκίμαζες για να τον ψυχολογήσεις για να δεις τι προτεραιότητες έχει---> ψάρεμα. Θα μπορούσες να μάθεις τα ΄δια στοιχεία του χαραζκτήρα του περιμένοντας. Πού ξέρει ας πούμε οτι δε θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο; Ή ήθελες να τον 'γειώσεις' και μετά να εντυπωσιαστεί απο εκεί που δεν το επρίμενε και να πάρεις κοπλιμέντα; Ή τίποτα από αυτά.
Δε μας λες γιατί το έκανες! Όπως και να χει ήθελε να του πεις αλήθειαΤώρα πρέπει να σε ξανάγνωρίσει, να δει αν λες συχνά ψέμματα ή αν ήταν αυτή η μια φορά! Πήρες την πρωτοβουλία να τον φιλήσεις κιολας δηλ αυτός να μην ελέγξει τπτ! Θα σου λεγα να μην πιέσεις τα πράγματα, το πιθανότερο να του αρέσεις πολύ, αλλά δε θέλει να χαθεί μέσα σ όλη αυτή την κατάσταση. Δώσε του το χρόνο ν αποφασίσει ο ίδιος τι θέλει!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon