ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2019 | 01:46

Δεν έχεις ιδέα....

Θέλω να σε δω και να μην πούμε τιποτα για τα παλιά.. Ούτε πόσο με αδικησες,ούτε πόσο σε πληγωσα,καμια λανθασμενη πραξη μας να μην έχει σημασια. Μόνο μια αγκαλιά να θυμηθούμε για λίγο τα παλιά πριν μας προσγειώσει και πάλι η πραγματικότητα. Μου έλειψε να γελάμε μαζί,μου έλειψαν οι συζητήσεις μας,οι βόλτες μας,τα μυστικά μας.. Μου έλειψες εσύ και πολύ. Ο εγωισμός μας ομως ξέρω ότι θα μας αποτρεψει από μια συνάντηση.. Σε ξέρω-πιστευω-πολύ καλά ακόμα και ξέρω ότι θα βάλεις το τραγούδι του τίτλου και θα το ακούσεις τουλάχιστον 2 φορές και θα αναρωτιέσαι αν είμαι εγώ,αν ακομα ειμαι εδω.. Μπορω να σου βαλω απειρες λεξεις για να σιγουρευτεις οτι ειμαι εγω αλλα ξερω οτι δεν χρειάζεται,εμπιστευσου την πρωτη σου σκεψη.. Δεν πέρασε μέρα που να μη σε σκέφτηκα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα πάλι αυτή η εξομολόγηση μου θυμίζει δύο πρόσωπα. Έναν άντρα και μια κοπέλα δόξα το Θεό τους αγάπησα και τους δύο πολύ δόξα το Θεό δεν μιλάω πλέον με κανένα απ' τους δυο. Δόξα το Θεό είμαι καλά!!!!
κάτι έχω πάθει και διαβάζοντας μερικές εξ. μου έρχονται διάφορα στιχάκια. Τώρα μου ήρθε αυτό πχ. απο Χατζηφραγκέτα,Περασμένα ξεχασμένα όσα ζήσαμε,ένα έχω να σου πω πως την γαμήσαμε,δεν υπάρχει πισωγύρισμα, για μας τους δυο..
Scroll to top icon