ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2019 | 20:55

Μας λέει συνέχεια για τις κατακτήσεις της

Έχουμε μια φίλη φίλης στην παρέα λίγο στα 10 χρόνια περίπου μεγαλύτερη από εμάς. Κάθε φορά που βρισκόμαστε μας λέει για το πόσες κατακτήσεις έχει και είχε όταν ήταν μικρότερη. Την έχει βαρεθεί η ψυχή μου. Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι χτυπάει κάποιο καμπανάκι μέσα μου γιατί κάθε φορά σκέφτομαι με ζήλια. Πως γίνεται μια τόσο μέτρια εμφανισιακα και χωρίς ενδιαφέρουσα κατ εμέ προσωπικότητα να έχει τόση πέραση και εγώ να κοιμάμαι μόνη εδώ και 3 χρόνια?Εχω φτάσει να ζηλεύω κάτι που δε μ αρέσει καν.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αντι να ζηλευεις τις κατακτησεις μιας αλλης (ασχετο ποσο ομορφη ή ενδιαφερουσα ειναι, αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο), κοιτα τι μπορεις να κανεις για να μπεις εσυ στο παιχνιδι (του φλερτ). Επισης, οι "κατακτησεις" δε σημαινει απαραιτητα "σχεσεις", μπορει να το εκανε με αλλον καθε βραδυ...αυτο ειναι που θες; (γιατι αν εισαι μετρια εμφανισιακα, δεν ειναι και αθλος να το πετυχεις).
Scroll to top icon