ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2019 | 08:37

Τι γίνεται;

Είμαστε μαζί δύο μήνες και δεν κάνουμε τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν ζητάω να ξοδέψει λεφτά .. μια ρομαντική βόλτα θέλω, ένα λουλούδι.. όμως μου το έκοψε. Λέει σε αυτή τη φάση δεν μπορεί και ότι θέλει χρόνο να ανοιχτεί
5
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι προφανες τι σκριβως θελει....Τις αγαπες και τα λουλουδια που ονειρευεσαι δε θα σου τα δωσει. Και γιατι να το κανει, αφου αυτο που θελει το παιρνει ηδη (εστω και με λιγη γκρινια).
Είναι δύσκολο να βοηθήσουμε όταν δε έχουμε σφαιρική γνώση για το θέμα σου.Ναι μερικά άτομα είναι δύσκολο να εκφραστούν με λουλούδια κλπ. Σε μερικά άτομα τα αισθήματα τους βγαίνουν με πιο επίγειες πράξεις..
Αναπτυσσω. Εικαζω ότι το εχουν κανει. Παρ ολα αυτα ο τυπος λεει οτι χρειαζεται χρονο για να ανοιχτεί. Σαρκαζω τα δυο μετρα και δυο σταθμά του τυπου. Ο, τι τον συμφαιρει δλδ. Για σεξακι μπορω κ ανοιγομαι αλλα για κτ αλλο δε μπορώ ειναι νωρις.
Scroll to top icon