ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2019 | 13:13

Άσπρες τρίχες

Καλησπέρα σας. Εχω άσπρες τρίχες και θα ήθελα να απευθυνθώ σε κάποιον γιατρό αλλά δε ξέρω ποια ειδικότητα είναι η πιο κατάλληλη
7
 
 
 
 
σχόλια
Σε δερματολόγο πάμε για οποιοδήποτε θέμα με μαλλιά και γενικοτερα για ο,τι συμβαινει στο δερμα μας κλπ. Όμως δεν ξέρω αν μπορεί τελικά να σε βοηθήσει να μην ασπριζουν οι τρίχες. Βέβαια δεν είμαι γιατρός, μπορεί να υπάρχει κάποια λοσιόν η ακόμα και βιταμίνες.
Ψυχολόγο..άμα μπορείς να ζήσεις με τις άσπρες τρίχες για δύο ακόμα χρονάκια θα χαρώ να σε δεχτώ στο γραφείο μου..Οι άσπρες τρίχες μαρτυρούν χρόνια εμπειρίας,γνώση και εξέλιξη (Εάν το επιδιωκες φυσικά,ήθελα απλά να γίνω ρομαντικουλα)
Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σοβαρά. ... ... Απ' την άλλη, δεν το υπόσχομαι κιόλας.Οποιοδήποτε πρόβλημα έχουμε με το δέρμα μας, ακόμη και τις τρίχες (βλέπεις η ρίζα της τρίχας είναι στο δέρμα μας, οεο), πάμε δερματολόγο. Εκεί πάμε και όταν θέλουμε να τις απομακρύνουμε με λέιζερ. Αν είναι η φυσιολογική αλλαγή της τρίχας λόγω ηλικίας ή γενετικής προδιάθεσης πρώιμης λεύκανσης της τρίχας, απευθυνόμαστε κάθε 5-6 εβδομάδες σε ένα καλό κομμωτήριο ή εμπιστευόμαστε την Γκαρνιέ, την Λ' ορεάλ και τον Σβάρτσκοπφ από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. Τέλος, οφείλω να ομολογήσω ότι η πρώτη μου αντίδραση στην ανάγνωση τούτης της εξομολόγησης, ήταν: Γουατ δε φακ!
Εγώ δεν ξέρω ποια βαφή χρησιμοποιώ ! Αλλά είναι καλή όμως, δεν μπορώ να πω, στα φρύδια μου δεν ξέρω τι να κάνω έχουν ξεκινήσει κι ασπρίζουν. Λέτε να τα βάψω; Εξ. Αστειεύομαι. Βάψε μαλλί εάν είσαι γυναίκα. Στον άντρα είναι γοητεία .
Scroll to top icon