ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2019 | 12:05

Ώριμοι άντρες.

Μιλάς με κάποιον άντρα που φαίνεται συμπαθητικός, σε ρωτάει για το παρελθόν σου, του λες μερικά πράγματα και σου λέει και εκείνος. Το άλλο βράδι τον βλέπεις να λέει σε μια σχετική συζήτηση ότι "ένας ώριμος άντρας δεν ρωτάει ποτέ μια Κυρία για το παρελθόν της". Είμαι μεγάλο κορίτσι για να κάνω τα στραβά μάτια ή να συζητάω με φίλες τι εννοεί και γιατί λέει το ένα και το άλλο. Δεν βρήκα μέχρι τώρα έναν άντρα να μη βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Από τότε που χώρισα τα ίδια και τα ίδια, κουράστηκα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μπορει να ειμαι ο ορισμος του ανωριμου αντρα αλλα κατσε ρε ωριμε τι δεν θα ρωτησεις ποτε για το παρελθον; Δεν σου λεω να την περασεις απο ανακριση αλλα μου φαινεται αδιανοητο να μην ξερεις 2 πραγματα. Περιεργα στα λεει.
Πόρισμα δε βγάζεις τώρα από αυτά που μισό λένε εδώ, για μια κουβέντα που μπορεί να έγινε ενώ τρώγαν, βλέπαμε μάστερ σεφ, ή δε ξέρω και γω τι..
Scroll to top icon