ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2019 | 14:36

Η απόκρυψη της αλήθειας ισούται με ψέμα.

Τι να περιμένεις από κάποιον που σου αυτοπροσδιορίζεται ως ντόμπρος, ευθύς και ειλικρινής; Όταν τον ρωτάς αν μιλάει και με άλλους ταυτόχρονα, και σου λέει: "δεν μπορώ να απαντήσω". Για ποια ειλικρίνεια και φιλότιμο μιλάμε; Και όταν του λες δεν θα σε κατακρίνω αν μιλάς και με άλλους, το βρίσκω φυσιολογικό, απλά παραδεξου το αλλάζει θέμα σου λέει πως έκανε τάχα μου πλάκα και σε βγάζει και τρελό; Μετά πως θα υπάρξει εμπιστοσύνη έστω και με τέτοια μικρά ψεματακια; Δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία πλέον στους ανθρώπους, δεν υπάρχει κανένας που να αναλαμβάνει την ευθύνη του λόγου του. Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες πλέον κοιτάνε πως να μεγαλώσουν την λίστα του κρεβατιού τους. Συμφωνείτε με τον τίτλο ή με βρίσκετε υπερβολικό; Είμαι 30 ετών...
4
 
 
 
 
σχόλια
Η κουβέντα σου πως οι ομοφυλόφιλοι αντρες κοιτανε απλώς να μεγαλώσουν τη λίστα του κρεβατιού ακουγεται καπως ομοφοβική. Κλασική ατακα, δεν ξέρω σε τι βαθμό ισχύει, σε διαβεβαιωνω ομως οτι και πολλοί στρέιτ σκέφτονται ετσι.
Υπαρχουν ανα περιπτωσεις λεπτες γραμμες. Ακομα και το ψεμα,αν δεν εχει σκοπο το προσωπικο συμφερον και να εξαπατησει,καποιες φορες ειναι προτιμοτερο απο την αληθεια. Το ιδιο ισχυει,τουλαχιστον στο μυαλο μου, με την αποκρυψη της αληθειας. Στην περιπτωση που περιγραφεις ο τυπος απεκρυψε την αληθεια για να σε εξαπατησει οποτε εξισωνεται με το ψεμα.
Το προτιμοτερο θα ηταν να μην μιλαει με αλλους. Αφου ομως μιλαγε, το σωστο θα ηταν να στο πει το οποιο αποκλειεται. Αν δεν τον ρωταγες δεν θα στο ελεγε απο μονος του γιατι ειχε χεσμενη τη φωλια του. Και ακομα και αυτο που μου λες να σου ελεγε,μιλαω με αλλους αλλα προτιμω εσενα,θα ταν μπουρδες.
Scroll to top icon