ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2019 | 13:37

Διχαζομαι..

Το τελευταιο μηνα βγαινω με ενα παιδι.Τις ωρες που ειμαστε μαζι περναμε πολυ ωραια, ωστοσο η συμπεριφορα με κανει να αισθανομαι οτι ειναι υπερβολικη και με πιεζει.Τι θελω να πω.. ενω δε με ζαλιζει στα μηνυματα και τα τηλεφωνα μου δειχνει οτι τρεχει ενω εγω περπαταω..Δλδ μου δειχνει με το τροπο του ενω δεν εχουμε προχωρησει ακομα , οτι ειμαστε ξεκαθαρα μαζι!Χρησιμοποιει το μας συνεχεια , μου λεει οτι με βλεπει σοβαρα , οτι πχ μου πηρε πραγματα στο σπιτι του σε περιπτωση που τα χρειαστω κτλ..Εγω σε αυτη τη φαση αισθανομαι οτι γνωριζομαστε και πιεζομαι απ αυτη τη σταση .Σας φαινεται υπερβολικο ολο αυτο η εχω εγω ξεκαθαρα το προβλημα?
5
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που περιγράφεις είναι τρομαχτικό, ειδικά όταν δεν έχεις ξετρελαθεί με τον άλλον. Και θέλει προσοχή γιατί μπορεί να βρεθείς σε μια παγιωμένη κατάσταση που δεν είσαι σίγουρη ότι την θες ή σου ταιριάζει. Όχι, δεν το θεωρώ υπερβολικό που νιώθεις έτσι. Και πλέον τέτοιες συμπεριφορές τις δικαιολογώ μόνο σε περιπτώσεις αμοιβαίου κεραυνοβόλου έρωτα (που προφανώς δεν ισχύει εδώ για να νιώθεις έτσι) και σε μικρές ηλικίες. Σε μεγαλύτερες υποτίθεται ότι είμαστε συγκρατημένοι γιατί είναι θέμα σεβασμού και προς τον εαυτό μας και προς το άλλον.
οχι δεν είναι καθόλου υπερβολικό και δεν είναι ωραίο ο άλλος να είναι διαχυτικός αν βλέπει ότι εσύ το πας αργά. Είναι red flag στις κακοποιητικές σχέσεις όταν η σχέση προχωράει πολύ γρήγορα (googlare το). Σε κάθε περίπτωση να σέβεσαι και να βάζεις τα όρια σου και μην αφήνεις τον άλλον να τα ξεπερνάει. Αν αυτός είναι πιο διαχυτικός και εσένα αυτό σε πιέζει τότε απλά δεν ταιριάζετε.
Scroll to top icon