ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2019 | 10:35

Ορμόνες τρελαμενες

Αυτό που έχω πάθει δεν έχει προηγούμενο. Δέκα χρόνια μετά ξαναπερναω εφηβία . Είμαι σε σχέση απ το σχολείο,που σημαίνει ότι έχω πάει με έναν μόνο άντρα στη ζωή μου...τον τελευταίο χρόνο λοιπόν έχω τρελαθεί τελείως. Έχω τόσες ορμές που μου αρέσει σχεδόν όποιος άντρας βρεθεί μπροστά μου. Σαν να βγάζω τα απωθημένα μου ένα πράγμα. Σκέφτομαι σεξουαλικά πολλούς απ' αυτούς που συναναστρέφομαι στην καθημερινότητα μου και οι ορέξεις μου είναι στο πικ. Τι θα κάνω ρε παιδιά; Θα περάσει ποτέ; Είναι άδικο για τον σύντροφό μου που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και νομίζει ότι όλα είναι καλά.... φυσικά και έχουμε τα συνιθισμενα θέματα όπως ρουτίνα, έρωτας που έχει σβήσει κτλ αλλά περνάμε καλά και αγαπιόμαστε πολύ.....πώς θα το ξεπεράσω και αυτό το στάδιο; Κοντεύω να τρελαθώ
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν ερωτικά περνάγατε ωραία (=όργαζες κι εσύ) με τον σύντροφό σου στο παρελθόν, τότε σώζεται, εφόσον προσπαθήσετε και οι δύο συνειδητά να βγείτε από την σχετική ρουτίνα. Αν απλώς ήσουν ερωτευμένη και σου αρκούσε το συναίσθημα αυτό όσο πήγαινε, το μέλλον διαγράφεται μάλλον ζοφερό.Το ότι είναι ο μοναδικός σου είναι ζήτημα περισσότερο πνευματικής φαγούρας παρά κάτι άλλο (το παραπάνω που έθεσα λογικά απαντά στο γιατί συμβαίνει αυτό): αναρωτιέσαι μήπως χάνεις κάτι καλύτερο εκεί έξω. Αυτό όμως δεν απαντιέται με σπόλυτη σιγουριά ούτε με τον 3467ο εραστή...Η σοφία έγκειται στο να το αποτιμήσεις στην πραγματική του διάσταση.
Ποιες ορμόνες και ορμές και σεξουαλικα απωθημένα ρε εξ;Πήγες και τα έμπλεξες όλα... Είστε μαζί από το σχολείο πράγμα που σημαίνει ότι έχεις πάει με έναν άντρα μόνο στη ζωή σου.Το γράφεις μόνη σου το παράπονό σου! Και κοίτα μην τα μπερδέψεις με ωορρηξιες και αναπαραγωγή.Το αντίθετο θες.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι τρελαινόμαστε (και γινόμαστε πιο επιρρεπείς στην απιστία) κοντά στην ωορρηξία ή όταν έχει έρθει η ώρα να γίνουμε μαμάδες (μεγιστοποιούμε τα chances για σύλληψη όταν είμαστε προσβάσιμες σε περισσότερους άνδρες).Όχι ότι σου προσφέρει κάποια λύση αυτό που λέω. Απλά για να βάλω και το επιστημονικό στοιχείο στη συζήτηση!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon