ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2019 | 18:21

Τι γίνεται τότε;

Αφού ευχαριστήσω τo lifo για τη δυνατότητα που μας δίνει να εκφραζόμαστε θα ήθελα να πω οτι υπάρχουν σχόλια για διάφορα θέματα που πραγματικά προωθούν το διάλογο και δηλώνουν την αγνή πρόθεση των εκφραστών τους να βοηθήσουν. Έχω την τύχη να είμαι υπεύθυνη (ας πούμε μάνατζερ) σε ένα τμήμα με πολλές απαιτήσεις και θα έλεγα οτι σε γενικές γραμμές τα καταφέρνω αρκετά καλά. Το μεγάλο μου πρόβλημα όμως που έχει γίνει και εφιάλτης μου είναι η συνενόηση με την ιδιοκτησία. Χρειάζομαι δυο πράγματα τα οποία τα εξηγώ πολύ καιρό αλλά δεν εισακούγομαι ποτέ. Δέχομαι πάρα πολλές ερωτήσεις κάθε φορά και η συζήτηση είτε επιστρέφει στην αρχή είτε καταλήγει στο οτι είμαι υπερβολική. Πρόκειται για πολύ σημαντικά αιτήματα που έχω και το κόστος είναι μικρό για την οικονομική δυνατότητα που υπάρχει. Πολλές φορές απογοητεύομαι γιατί η δουλειά μου κολλάει και πάντα υπάρχει και ο κίνδυνος να βρεθώ εκτεθειμένη κάποια στιγμή. Θα εκτιμούσα πολύ κάθε άποψη. Σας ευχαριστώ και εύχομαι κάθε επιτυχία στη ζωή σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ όταν βρέθηκα σε θέση παρόμοια με τη δική σου έφτιαξα λίστες, αρχεία ολόκληρα, παρουσιάσεις κτλ και τα προώθησα εκεί που έπρεπε. Προφορικά τα ξεχνούσαν, από αλλού ξεκινούσε η συζήτηση κι αλλού κατέληγε τις περισσότερες φορές, γιατί τα κενά ήταν αρκετά και τα οικονομικά στενά (υποτίθεται). Από όταν η λίστα κοινοποιήθηκε, έφυγε και η ευθύνη από πάνω μου. Ήταν πλέον όλοι επίσημα ενήμεροι για την κατάσταση και για την ποιότητα εργασίας που είχαν, αλλά και που θα μπορούσαν να έχουν. Το αποτέλεσμα ήταν να εκτιμηθεί ως κίνηση ενδιαφέροντος και οργανωτικότητας από μέρους μου και στη συνέχεια υπήρξε κινητοποίηση για ανταπόκριση στη λίστα.Δεν ξέρω με ποιον τρόπο έχεις ενημερώσει για τις ελλείψεις, αλλά να θυμάσαι οτι το γραπτό μένει και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση σε τέτοιες περιπτώσεις.
Όταν η συζήτηση αποτυγχάνει θα πρέπει το αίτημα να γίνει ανάγκη! Και θα πρέπει να δημιουργήσεις αυτή την ανάγκη. Για κάθε σημαντική απαίτηση. Είτε παρουσιάζοντας ένα "αδιέξοδο" που θα προκύψει είτε ένα οικονομικό όφελος. Και στα δυο θα πρέπει να είσαι πολύ πειστική και να έχεις φροντίσει να καλύψεις κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Να το έχεις σχεδιάσει σωστά ώστε να μη τους δώσεις κανένα δικαίωμα να σε πιάσουν "αδιάβαστη".Να θυμάσαι οτι ένα αίτημα εξετάζεται πάντα. Μια ανάγκη πρέπει να καλυφθεί οπωσδήποτε!Καλή επιτυχία.
Scroll to top icon