ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2019 | 11:40

Το πολύ και το λιγο

Ο σύντροφός μου με αγαπάει πολύ, μαγειρεύει, με φροντίζει, κοιτάει να μη μου λείψει τίποτα. Όταν βλεπόμαστε στο τελος της μέρας μου δίνει ένα πεταχτό φιλί και προχωράμε μαζί. Τρωμε μαζί, κάνουμε έρωτα, τελειώνουμε, ο καθένας στη θέση του και βλέπουμε ταινία. Έπειτα κοιμάται και μένω εγώ να παλεύω με τις σκέψεις.Ο σύντροφός μου με αγαπάει, όλοι το ξέρουν.Αλλά γιατί είναι τόσο λίγο μπροστά σε όλο αυτό το πολύ που έχω μέσα μου και χρειάζομαι;
11
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μας αφορά τι λένε "όλοι". Οι άλλοι μπορεί να τον θεωρούν τον ιδανικό για σένα. Σημασία έχει εσύ τι νιώθεις. Μπορεί να φαντάζει ιδανικός για τους άλλους αλλά εσένα να μη σε καλύπτει, να μη νιώθεις ερωτευμένη, να θέλεις κάτι άλλο. Φυσικά κι έχεις αυτό το δικαίωμα. Δική σου είναι η ζωή, δικά σου τα θέλω και οι ανάγκες, είναι δική σου υποχρέωση να τα ικανοποιείς.
Χμμμ... βαριέσαι ή τον βαριέσαι γενικά; Αυτό ν' απαντήσεις γι' αρχή. Αν βαριέσαι μέσα στην σχέση, πρέπει να κάνεις κι εσύ πράγματα και να κάνεις τίποτα αξιοσημείωτες δράσεις. Αν τον βαριέσαι, δεν σε συγκινεί αυτός... πάλι δεν έχει να λέει πολλά για πολύ ακόμη κι ας το παλέψει ο άλλος με πυρομαχικά. :)
Το πάθος και η ένταση είναι αυτά που συγκεντρώνουν το "πολύ που έχεις μέσα σου", που θέλεις να εκτονώσεις και που έχουν εκλείψει. Και η ρουτίνα, η αίσθηση οτι η σημερινή και η επόμενη μέρα, θα είναι ακριβώς ίδιες με την προηγούμενη.Δεν υπάρχει ενθουσιασμός, εκπλήξεις και οτιδήποτε μπορεί να απογειώσει ένα ζευγάρι.Όμως σιωπηλά το έχεις αποδεχτεί και εσύ.Συνεπώς μιλήστε, θυμηθείτε οτι σας έφερε κοντά, οτι σας γοήτευσε, και ας νομίζετε οτι έχετε αλλάξει και δεν είστε όπως τότε. Προσαρμόστε ότι μπορείτε από το τότε, στο τώρα. Και ανακαλύψτε οτι καινούργιο θα σας ανανεώσει. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα.
Εγώ συμπεραίνω ότι δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του και σε βασανίζει αυτό, επειδή ο σύντροφός σου έχει την "ιδανική" συμπεριφορά. Αν είναι αυτό, παραδεξου το στον εαυτό σου και πάρε τις αποφάσεις σου.
Κατ'αρχάς αναγνώρισε τι αφορά αυτό "το πολύ" που έχεις μέσα σου:μήπως δεν αφορά ύπαρξη και εκδήλωση συναισθημάτων, αλλά lifestyle;Τα λεγόμενά σου αυτό δείχνουν, γιατί όπως τα περιγράφεις έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε νοιάζεται και το δείχνει (το να κοιτάς να μη λείψει τίποτα σε κάποιον είναι εκδήλωση συναισθημάτων και μάλιστα σοβαρή και στιβαρή).Οπότε, μήπως έχεις μπερδέψει τα "πολύ-λίγο" και απλώς είσαι άνθρωπος που προτιμά - έστω στην παρούσα φάση - grand gestures αλα κινηματογραφικά και πιο "high life";(έξοδοι, πάρτυ κλπ).Δικαίωμά σου, αλλά κοίταξε να είσαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου και το σύντροφό σου. Να καταλάβεις τι θέλεις και μετά να κάνεις έναν ειλικρινή διάλογο - μην πετάξεις τίποτα τελεσίδικο στον άνθρωπο από το πουθενά και χωρίς να του δώσεις χρόνο και επιλογές. Μπορεί κι εκείνος να θέλει να αλλάξει πράγματα στη σχέση ή τουλάχιστον να είναι πρόθυμος. Μπορεί ένας διάλογος να είναι η αρχή της εξέλιξης της σχέσης σας. Εκτός αν δεν είσαι πια ερωτευμένη μαζί του.Και να είσαι σε κάθε περίπτωση προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο αυτό που τώρα βλέπεις ως λίγο, αν/όταν το χάσεις και δεις κάποια πράγματα παραπέρα, να σου φανεί πολύ.Good luck!
Ευχαριστώ!Ελπίζω να είναι, μήπως η εξ. αποφύγει πιθανά λάθη και κοντόφθαλμες οπτικές (παθούσα και μαθούσα κι εγώ).Από την άλλη, αν κρίνει ότι πρέπει να φύγει, τουλάχιστον να έχει επίγνωση.
Scroll to top icon