ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2019 | 02:54

Ποιο δώρο πολυτιμότερο απο την ζωή;

Έγραψα τελευταία φορα εδω πριν μηνες πολλούς. Ισως χρόνια!Απο τοτε εχω κανει κάποια βήματα παραπερα..Όσο μεγαλώνω, τοσο ηρεμώ κι εκτιμώ. Καταστάσεις, συμβουλές,ανθρώπους... Επίσης ολο και μικραίνει το ποσοστό ανθρωπων που εμπιστεύομαι πραγματικά. Θεωρώ τον εαυτο μου πλουσιο, μονο και μονο που μπορεί και κουρνιαζει στην αγκαλιά που επιθυμεί και αγαπάει εδω και χρόνια. Μια φορά απειλήθηκε η υγεία μου και απο τότε απεβαλλα καθε άγχος που μου έκανε κακο. Μαθαινω να λεω περισσότερα οχι, να διεκδικω και να απολαμβανω. Να μην με φοβίζουν οι δυσκολίες, μα να με παρακινουν να παλεψω. Φιλίες δεν εχω πολλες...δυο ανθρώπους να μοιραζόμαστε τον πονο ο ενας του αλλου. Κάποτε περιτριγυριζομουν απο παρεες ολοκληρες...ποιο το νόημα οταν δεν εχετε κατι βαθύτερο να σας συνδέσει; ενα ιδανικο κοινο για την ζωη; την σαχλαμάρα την χόρτασα και της εχω κλείσει την πόρτα στα μούτρα εδω και καιρό. Όπως επισης και το σεξ, δεν μου αρεσει να γίνεται απλα...αλλα να με συνεπαίρνει. Ειναι υγιες δικαίωμα ολων να το βιώνουμε όμορφα και να το δημιουργουμε απο κοινού με τον άνθρωπο μας. Όχι να τα περιμένουμε ολα απο τον αλλο.Πλεον δινω περισσότερα. Περισσότερα χαμόγελα, περισσότερη αγάπη, περισσότερη κατανόηση στους γύρω μου...ακομη και σε κάποιον που δεν ξέρω. Παρατηρω πολλές φορες στο αστικό τα παιδιά που είναι φοιτητές...τοση ενέργεια, ικανη να κινήσει τον πλανήτη...αν χρησιμοποιούταν για καλο σκοπο εστω λιγο...θα είχαμε μια ποιότητα άλλου επιπέδου σαν ανθρωπότητα... Τελικά η δεκαετία των 30 μου αρέσει. Και λεω να την απολαύσω οσο μπορώ πιο αισιοξα και απενεχοποιημενα. Χρονια μου πολλά. :-)
3
 
 
 
 
σχόλια
Χρόνια σου πολλά πολλά πολλά με Υγεία,Αγάπη,Τύχη και Ευτυχία σε όλα σου πάντοτε εύχομαι ολόψυχα!!!Εμένα προσωπικά με άγγιξαν πολύ όσα έγραψες! Κατάθεση ψυχής!Και επειδή υπάρχουν πολλά κοινά είτε σε σκέψεις,είτε σε βιώματα ταυτίστηκα όσο δεν πάει!!! Να είσαι καλά όπου και αν είσαι ότι και αν κάνεις και να μην ξεχνάς... Η ομορφιά κρύβεται στα πιο απλά πράγματα... Να την εκτιμάς κάθε που την συναντάς! Καλημέρα!
Scroll to top icon