ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2019 | 18:02

Κιλά

Πραγματικά δεν αντέχω άλλο ακούω συνεχώς τους γυρω μου να μου λένε πήρες κιλά; και το περίεργο είναι οτι εμένα μου φαίνομαι ολόιδια και επίσης να πω πως δεν έχει αλλάξει η διατροφή μου και επισης γυμνάζομαι. Κορίτσι 17 χρόνων 1.70 ύψος 61 κιλά.
3
 
 
 
 
σχόλια
1. Τα κιλά σου είναι ταμάμ για το ύψος σου.2. Είσαι 17! Το σώμα σου συνεχίζει την ανάπτυξή του και την διαμόρφωσή του, λόγω εφηβείας.3. Με τί είδους άτομα κάνεις παρέα; Ακόμη και αν πρόκειται για κακοπροαίρετους συγγενείς, η απάντηση είναι μία: Προσωπική ζωή δεν έχετε για να ασχοληθείτε και ασχολείστε με το αν έβαλα/έβγαλα/έβαλα φωτιά και έκαψα, κιλά; Δουλειά σας!4. Κόψτε τις αηδίες με τα ίνστα φίλτερς και με τα fake πρότυπα που παίρνετε από το διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης.
Κορίτσι μου γλυκό, είσαι 1.70m και ζυγίζεις μόλις 61 κιλά. Είσαι υγιέστατη, δεν έχεις πρόβλημα στα κιλά σου. Εφόσον αγαπάς το σώμα σου και νιώθεις άνετα μην ακούς κανέναν. Είναι όμορφο η γυναίκα να έχει καμπύλες. Αναδεικνύουν τη θηλυκότητά της.
Φυσικά και δεν αντέχεις να το ακούς, γιατί είναι αγένεια. Δε χρειάζεται να δίνεις αναφορά αν παίρνεις ή χάνεις κιλά. Χρειάζεται να βάλεις όρια.
Scroll to top icon