ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2019 | 15:56

Απόσταση επικοινωνία

Όταν ένας άντρας σε θέλει...θα στο δείχνει από όπου και αν είναι...και εξηγούμαι, επικοινωνώ κάθε μέρα με έναν τύπο που είναι από άλλη χώρα αλλά έχουμε γνωριστεί από κοντά Ελλάδα, είχαμε φλερτάρει και φιληθήκαμε μάλιστα. Μιλάμε κάθε μέρα, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας,μου στέλνει φωτογραφίες με το τι κάνει,με τις καλημέρες του, με τις καλή νύχτες του, με βιντεάκια για να μου φτιάχνει τη διάθεση...και προχθές μου είπε ότι κανονίζει για να ξαναέρθει στην πόλη που μένω. Όλα αυτά τα συγκρίνω με έναν που είχα πριν,που μένουμε στην ίδια πόλη, που μου έστελνε στη χάση και στη φέξη που δε θα βρισκόμασταν αν δεν έπαιρνα εγώ την πρωτοβουλία...και που στην τελική τον παράτησα γιατί κουράστηκα με την όλη ιστορία. Θέλω να πω πως αν ένας άντρας σε θέλει δε θα σου αφήσει περιθώρια να σκέφτεσαι κανέναν άλλον,ακόμα και αν είναι στην άλλη άκρη του κόσμου αρκεί βέβαια να υπάρχει η προϋπόθεση της συνάντησης αλλά και να δείχνει η γυναίκα ότι εκτιμάει με ανάλογο τρόπο όλη αυτήν την προσπάθεια επικοινωνίας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν γίνεται να λύσουμε τα ψυχολογικά όλων.. φυσικα και υπάρχει η νορμάλ συμπεριφορά.. ακολούθησε την. Οταν κατι είναι στραβό απο την αρχή, δεν φτιάχνει. Και απλά φορτώνεσαι 1002 κόμπλεξ..
Scroll to top icon