ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2019 | 21:08

Για την μαμάκα μου.

Σε κάτι πιο επίσημο και σοβαρό θα εγραφα «μητέρα» αλλά το «μαμάκα» για εμένα θα είναι πάντα πιο ταιριαστό. Πολλές φορές σε στεναχωρώ με δικά μου, έχω μουτρα χωρίς λόγο, φέρομαι ασχημα, στο μόνο άνθρωπο που μπορεί να με ανεχτεί έτσι. Γιατί μόνο εσυ μπορείς, γιατί ξέρω ότι πάντα θα με αγαπάς ότι και αν κανω και πάντα θα τα βρίσκουμε. Πολλές φορές θυμώνω μαζί μου που φέρομαι επιπόλαια και χαλάω την διάθεση σου για διάφορους λόγους και μετά κάνουμε μέρες να μιλήσουμε. Δεν είμαστε τελειες, ούτε εσυ είσαι η τελεια μητέρα ουτε εγώ η τελεια κόρη, αλλά σίγουρα είσαι η καλύτερη μητέρα που θα μπορουσες να γινεις αφού περασες ότι περασες και χωρις κανέναν για στήριγμα δίπλα σου. Αλλά και για εμένα είσαι το μοναδικό στήριγμα, πηρες τον ρόλο της μητερας, του πατέρα, ακόμα και της καλης φιλης, και σε θαυμάζω. Και μπορεί όντως να μη φαίνεται τόσο η αγάπη μου, αλλά σε αγαπάω, και σε αγαπάω περισσότερο από όλους. Το μόνο στήριγμα είσαι εσυ, ούτε φίλοι, ούτε αγόρια. Τώρα που θα φύγω μακρια για δουλειά δεν ξέρω πως θα τα βγάλω περα χωρίς εσένα, ακόμα και εσυ. Ξέρω ποσα κουβαλάς μέσα σου και ξέρω ότι η ζωή σου δεν είναι ευτυχισμένη αλλά με κάποιον τρόπο ακόμα μπορείς, προσπαθείς και κανεις τα πάντα για να ειμαι εγώ χαρούμενη, ακόμα και αν αυτό στερεί την δικη σου ευτυχία. Έτσι με μεγάλωσες και ευχαριστώ για τις αρχές που μου έμαθες. Ανιδιοτελής η αγάπη σου. Σαγαπαω μαμά!
2
 
 
 
 
σχόλια
Μαμάκα, αύριο τελειώνω 2 και μετά θα πάω για καφέ. Να φέρω ένα κοτόπουλο το πρωί να το κάνεις σούπα, γιατί δεν θα προλάβω να μαγειρέψω;ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ, ότι θα μπορούσα να σ' το πω απ' το τηλεφωνο, αλλά αφού τώρα πια τα γράφουν τα τρυφερά δημόσια, να σου πω και ότι σε αγαπάω πλέον πολύ.Πολύ πολύ! Φιλάκια μαμακουλα μου! Καληνύχτα! Ναι... Ναι... Κοιμήθηκαν... Έχουν ώρα... Αντε... καληνύχτα!Όνειρα γλυκά! (Να 'σαι καλά ρε λιφο, μας φέρνεις όλους πιο κοντά.)
Scroll to top icon