Δένδιας: «Κανένα από τα θύματα δεν θα απελαθεί»

Δένδιας: «Κανένα από τα θύματα δεν θα απελαθεί» Facebook Twitter
6

Στη Μανωλάδα βρίσκεται από το πρωί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ο οποίος νωρίτερα σε δηλώσεις του για τους πυροβολισμού ςκαι τους τραυματισμούς εργαζομένων μεταναστών είπε μεταξύ άλλων: «Αυτό που συνέβη εδώ δεν αντίκειται μόνο στη νομιμότητα, αλλά ευθέως στην ιδέας της ανθρωπιάς…δεν έχει καμία σχέση(σ.σ. το περιστατικό)  με την ευρύτερη κουλτούρα του ελληνικού λαού. Ουδείς από τα θύματα είτε κρατείται, είτε όχι υπάρχει πιθανότητα να απελαθεί...»  

Η τελευταία αναφορά ήταν απάντηση στις καταγγελίες της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κανελλοπούλου η οποία μίλησε για συλλήψεις τραυματιών μεταναστών με σκοπό την απέλαση του.

Ο κ. Δένδιας στην επίσκεψη του στην Ηλεία συνοδεύεται από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αι τον διευθυντή της οικονομικής αστυνομίας.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μεταξύ άλλων ο Δένδιας είπε ότι το κράτος δεν ήταν παρών στην Μανωλάδα και αυτό παίζει ρόλο στην απόφασή του να μην απελάσει τους εργάτες.Χωρίς να θέλω να αγιοποιήσω έναν από τους χειρότερους υπουργούς του χειροτερου υπουργείου μας, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ θετική και λογική κίνηση. Μακάρι να ήταν δείγμα γενικότερης λογικής και ηθικής (ναι, μη φας...)