ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2019 | 14:20

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ

Γνώρισα πριν κανένα 6 μηνο μια κοπέλα σε σαιτ γνωριμιών..Ανταλλάξαμε τηλεφωνά και μιλούσαμε ανά μια δυο εβδομάδες με μηνύματα.Μου ειχε εξηγησει οτι κατι παιζει με αλλον αλλα εμενα δεν με ενοχλησε αυτο γιατι ετσι και αλλιος εγω μενω επαρχια και αυτη Αθηνα οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να ειμασταν μαζι οποτε προσπαθουσα να ειμαι διακριτικος Την προηγουμεη εβδομαδα της εστειλα οτι ερχομαι Αθηνα για καποιες δουλειες και εαν ηθελε να κανονιζαμε καφε ποτο η φαγητο..Μου απαντησε οτι θα ηθελε αλλα θα μου απαντουσε ποια μερα μπορουσε μεσα στο προηγουμενο ΣΚ..τελικα μου απαντησε την τριτη και μου προτεινε να βρεθουμε εχθες .. ανυπομονουσα τοσο πολυ να συναντηθουμε...μου αρεσε πολυ...που αποφασισα να μεινω αλλες δυο μερες Αθηνα...τελικα ΔΥΟ ΩΡΕΣ πριν βρεθουμε εχθες μου εστειλε μηνυμα συγνωμη αλλα κατι προεκυψε και δεν μπορει σημερα να το κανονισουμε εαν θελω για αυριο .. Ξενερωσα οσο δεν παει.. Θυμωσα με τον ευατο μου που εμπιστευτηκα αλλη μια σκαρτη.. Ηθελα τοσο πολυ να την βρισω αλλα πιο πολυ ηθελα να παω σε καθρεφτη και να πω τι ΗΛΙΘΙΟΣ εισαι 30 χρονων..συγκρατηθηκα και της οτι καλυτερα να το αφησουμε.Οι φιλοι μου ειπαν οτι αντεδρασα παρορμητικα και οτι επρεπε να δωσω μια δευτερη ευκαρια τι να κανεις σεξ σημερα τι να κανεις αυριο...Το θεμα ειναι οτι ξενερωσα τοσο πολυ που εαν βγαιναμε δεν θα ενιωθα ανετα και δεν θα ειμαι ο ευατος μου...για να μην τα πολυλογω και σας κουραζω αυτη δεν απαντησε ποτε ..ουτε καν μια δικαιολογια .. τιποτα... Εγω πιστευω οτι αν ηθελε εστω και λιγο να με συναντησει θα μου εστελνε προφανως την βολεψε αυτο που της ειπα..
6
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα η κοπέλα όντως ήταν άδικη μαζί σου, την χυλόπιτα έπρεπε να στην είχε ρίξει ξεγυρισμένη κι απ' την αρχή. Ασε μας αγόρι μου που σου φταίει αυτή και εδώ σκέφτεσαι το σεξάκι αλλά αυτή η σκάρτη κι εσύ το "καλό παιδί". Τι πίνετε;
Ο, τι να ναι είναι ο εξ. :) Από αυτά που διαβάζω εδώ δεν βλέπω να βγάζει διαδικτυακά μια καλή εικόνα προς τα έξω και δεν δημιουργεί την επιθυμία για γνωριμία. Μπορεί από ευγένεια, επειδή δεν είχε κάτι καλύτερο, για επιβεβαίωση να του μίλαγε η κοπέλα. Δεν την ξέρω. Ξέρω ότι δεν είχε δείγματα για κάποιο ενδιαφέρον από μέρους της και ότι τελικά να πηδηξει ήθελε χωρίς καν να την έχει γνωρίσει από κοντά και μετά σκέφτεται τα περί γνωριμιών.Αν είσαι εσύ που έγραψες την εξ. καλό είναι να κατανοείς τι γράφεις κι αν αλλά θες να πεις κι άλλα γράφεις εγώ δεν θα μυρίζω τα νύχια μου. Κάπου έλεος και μετά πες με ό,τι θες. :)
Είναι υπερβολικός. Γαϊδουριά να ακυρώνεις δύο ώρες πιο πριν αλλά βαριές οι εκφράσεις. Και την κλάψα για λίγο σεξ λες και του σκότωσαν την μάνα την βρίσκω υπερβολική. Πληγωθηκαν τα συναισθήματά του; Οχι.Μια αραιή επικοινωνία και που είχαν. Απελπισμένος ν' απαυτωσει βγάζει ότι είναι και την λέει και σκαρτη; Μπορεί και να τρόμαξε η κοπέλα. Τόσα γίνονται και δεν πείθει ο τυπάς ότι είναι μια χαρά. Δες λίγο τι γράφει και άσε τα περί φύλου. Δεν ταιριάζει το να παίζει τραγικός ήρωας όταν θέλει σεξ. Καζουαλ και επειδή δεν θα του κάτσει να την λέει σκαρτη. Εμένα μου χτυπάνε καμπάνες μ' αυτά που διαβάζω.
Κατανοώ και σέβομαι την απογοήτευση που δεν θα κάνει σεξ και αν συνεχίσει έτσι μάλλον όλες σκάρτες θα τις βρίσκει. Δεν βλέπω ασέβεια όσο αγένεια. Ένας άγνωστος της είναι που για χίλιους δύο λόγους μπορεί να άλλαξε γνώμη και να μην ήθελε να τον δει. Μπορεί να της είπε τίποτα περίεργο και όποτε καλά έκανε η κοπέλα. Ο τρόπος δεν είναι ιδανικός. Ως εκεί. Εσύ πίστευε ο, τι θες.
Scroll to top icon