ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2019 | 02:07

Παρελθόν

Εχω μία σχέση εδώ και 1 μισή χρόνο.. Λοιπόν γενικά είχαμε εντάσεις στην σχέση μάς διότι δέν του είχα μιλήσει γιά τό παρελθόν μου και γιατί του τά "μασαγα" εν τέλει του ξεκαθάρισα κάποια πράγματα που έχω κάνει όλα εκτός από ένα ...πολύ πριν απο εκείνον είχα σχέση με ένα παιδί για 4 μήνες περίπου και είχαμε κάνει προκαταρκτικά με τό που έγινε όλο αυτό εγώ τό είχα μετανιώσει διότι δέν είχα ξανά κάνει τίποτα παρόμοιο και το τελειώσαμε εγω απλά αυτή την στιγμή μετά από τόσο καιρό φοβάμαι και ντρέπομαι για τον εαυτό μου γιά αυτό το πράγμα έπειτα εαν τό πω στό αγόρι μου θα με χωρίσει διότι τού τό κρύβω τί να κάνω για να το βγάλω από το μυαλό μου επίσης φοβάμαι μήν το μάθει κάπως και όλο με τρώει μέσα μου είναι κακό που δέν το ξέρει ντρέπομαι πολύ γιά αυτό καί φοβάμαι και μήν αλλάξει γνώμη για εμένα πλέον δεν ξέρω τί να κάνω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Εισαι μαλλον μικρή. Ουτε υποχρεωση εχεις να δωσεις πληροφορίες για το παρελθον σου αν δεν το νιώθεις εσυ, ουτε φυσικα ειναι τιποτα σαν αυτο που περιγραφεις από το παρελθόν ντροπη. Μαλλον απλώς εισαι θυμα της παρωχημένης αντιληψης που θελει τη γυναικα ασπιλη μεχρι το γαμο . Εχεις το ιδιο δικαιωμα στη σεξουαλικότητα με τον φιλο σου και λογαριασμό δεν χρωστας πουθενα.
Scroll to top icon