ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2019 | 23:18

Όλα μου πάνε στραβά..

Σε ό,τι και να κάνω εδώ και χρόνια βιωνω την πλήρη αποτυχία τίποτα δεν μπου πάει καλά και όλο λέω θα έρθουν και οι καλές στιγμές θα φτιάξουν όλα αλλά τίποτα δεν φτιάχνει...4 χρόνια μόνος μου χωρίς σχέση χωρίς τίποτα το ερωτικό (δεν εχω ολοκληρωσει κιόλας ακόμα),πλέον νιώθω σαν να έχω πεθάνει σε αυτό το κομμάτι,κανένα φλερτ από καμια κοπέλα κανέναν ενδιαφέρον τίποτα.Ενω έχω καλή εμφάνιση δεν κάνω κινήσεις αλλά δεν βλέπω και το παραμικρό ενδιαφέρον για να κάνω κάτι.Μαλλον δεν ξέρω και πως να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις τι να πω...Δουλεύω σε μια δουλειά που δεν μ'αρέσει και δεν παλεύεται κουράζομαι πολύ αλλά το κάνω από ανάγκη γιατί μαζεύω λεφτά,περίμενα να δοσω για δίπλωμα 8 μήνες για αμάξι να πηγαίνω στην δουλειά μου τουλάχιστον άνετος και κόπηκα στην οδήγηση και ξανασυνεχιστηκαν οι απεργίες μέχρι και σήμερα δεν ξέρω πότε θα ξαναδοσω.Πρόσφατα έπαιξα και τον πρωτο μου αγώνα στο kick boxing και έχασα,είχα πάθει μεγάλο σοκ για 2 3 μέρες ήμουν πολύ χάλια γιατί γενικά το έχω πάρει πολύ σοβαρά φέτος και θέλω να φτάσω σε πολύ καλό επίπεδο και αυτή η ήττα ήταν σαν να με έριξε από τα σύννεφα και να με προσγείωσε στην αποτυχημένη ζωή μου.Γενικά έχουν γίνει τόσες πολλές αναποδιές τα τελευταία 4 χρόνια και ειδικά φέτος που με έχει πάρει από κάτω και νιώθω ότι με πιάνει κατάθλιψη.Καποιες φορές μου έρχεται να βάλω τα κλάματα,άραγε πότε θα νιώσω έστω και λίγο ευτυχισμένος? Πότε θα γίνει κάτι καλο στη ζωή μου που να με ταράξει λίγο και να νιώσω καλύτερα? Βαρέθηκα να ελπίζω πια..
1
 
 
 
 
σχόλια
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ είναι ότι σοκαρίστηκες που έχασες στον... πρώτο σου αγώνα. Σοβαρότητα δε σημαίνει μόνο νίκες - συχνά ισχύει το αντίθετο.
Scroll to top icon