ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2019 | 18:53

Tί κάνω λάθος ;

Όποτε είμαι έξω με την κοπέλα μου πάντα κάποιος της κολάει. Δεν λέω με κολακεύει και θαυμάζω το ότι η κοπέλα μου είναι τόσο όμορφη και την κοιτάνε πάντα , αλλά όταν έρχονται να την φλερτάρουν μπροστά μου αισθάνομαι κάπως . Ενώ βλέπουν ότι είμαστε ζευγάρι (φαίνεται απο το χεράκι χεράκι) έχει τύχει να έρθει ένας και να την φλερτάρει μπροστά του , αυτή βέβαια δεν του έδωσε σημασία. Τις προάλλες ήμασταν σε ένα μπαρ και ήρθε ένας και της ζήτησε να χορέψουν ενώ ήμουν μπροστά και εγώ. Όταν του είπα όχι μου είπε δεν ρώτησα εσένα και επέμενε. Τί κάνω λάθος ρε παιδιά και γίνονται τέτοια πράγματα; Είναι φυσιολογικά, συμβαίνουν και σε εσάς αυτά και πως αντιδράτε; Εγώ ειδικά σε αυτά τα πεσίματα αισθάνομαι λες και είμαι αόρατος και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Εμφανίσιμος είμαι , πάντα είμαστε και φερόμαστε σαν ζευγάρι και όμως αυτοί εκεί. Δηλαδή όταν δεν είμαι εγώ μπροστά τι γίνεται τότε; Έχω αρχίσει και φοβάμαι. Αναγνωρίζω ότι δεν φταίει η κοπέλα μου σε τίποτα και ποτέ δεν κάνω καβγά η κατι άλλο, δεν είναι και στον χαρακτήρα μου άλλωστε, αλλά που θα πάει αυτό το πράγμα; Είναι φυσιολογικό οι άντρες να μην σέβονται την σχέση μιας κοπέλας ιδίως όταν είναι μπροστά το αγόρι της, εκεί φτάσαμε; Εγώ πως να φέρομαι λοιπόν. Μήπως η πολύ καλοσύνη κάνει κακό τελικά και σε λίγο θα την φιλάνε μπροστά μου;;;
9
 
 
 
 
σχόλια
γι αυτο διαλέγουμε κοπελες λιγο πιο μέτριες χαχαχα :Pπερα απο την πλακα, παρατήρησε αυτο που λεει η Springhunter...και μην ακους τους αλλους που λενε οτι πρεπει να σηκώνεσαι και να τους χώνεις φάπες λες και εισαι κανένας απολίτιστος ουγκανος! (ισως χρειαζόταν μονο ο τυπος που το παρακανε με τον χορο γιατι και αυτος ουγκανος θα ηταν)Δεν μπορεις να πλακωνεις οποιον το κανει αυτο, απλα ειτε θα εχεις εμπιστοσυνη στην δικια σου (απο την στιγμη που ουτε αυτη κανει κατι για να προκαλεσει) και θα τους διώχνει ευγενικά, ειτε θα λες "φιλε η κοπελα συνοδεύεται" με αυστηρό υφος και βλεμμα δολοφόνου ψυχακια χωρις φωνουλα που να σπαει και τελος... τωρα αν το συνεχίζει ο αλλος, ειναι στο χερι της κοπελας να τον διώξει!
Κάτι κάνει η δικιά σου. Άνοιξε τα μάτια σου και παρατήρησε την. Δεν γίνονται αυτά. Δεν το έχω ακούσει ποτέ και ούτε έχει συμβεί σε κάποια γνωστή μου (και δεν λείπει η ωραία εμφανιση). Η μόνη φορά στη ζωή μου που είχα βγει με έναν και με κοιτούσε επίμονα ένας άλλος ήταν γιατί εγώ τον έβλεπα (μεγάλη κουβέντα το γιατί).
Ε ναι. Όταν εσύ τους έχεις γραμμένους πιθανώς δεν θα κοιτάξουν κάπως. Αποκλείω βέβαια μέρη που ρέει άφθονο αλκοόλ όπως κλαμπ@κια κτλ. Πάντως κάποιοι κοιτάνε νομίζω κάπως πιο αυθόρμητα και όχι τόσο για να κάνουν κινησουλες.
Scroll to top icon